Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebay.com-ról vagy Ebay. Co....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebay.com-ról vagy Ebay. Co. Uk-ról esetleg vásárolt már valaki esküvői ruhát? Ahogy nézegettem elég jó árban vannak. Hogy voltatok vele megelégedve? Megkaptátok a csomagot?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 19:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%

Tudsz róla, hogy az ebay nem egy bolt, hanem egy online piactér, mint a vatera vagy a teszvesz?

Azaz eladófüggő, hogy azt kapod-e és olyan minőségben-e, amit látsz.

És hogy megkapod-e, az pedig a szállításért felelős szolgáltatótól (itthon a Magyar Posta hozza ki, hacsak plusz összeget nem fizetsz) éppen annyira függ, mint a feladást bonyolító eladótól?

2013. szept. 11. 20:06
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Pontosan, ez egyaltalan nem az Ebayen mulik hogy te mit kapsz meg es milyen minosegben.
2013. szept. 11. 20:11
 3/22 anonim ***** válasza:
73%
Én nem Magyarországon élek, de több ebayes hirdetési oldalon olvastam, hogy Magyarország feketelistás, ha a Magyar Postával akarod kivitetni, csak csomagküldővel vállalják...Nekem is az ebay egyik eladójától volt a ruhám, nagyon elégedett voltam, tökéletes ruhát kaptam, tökéletes áron(itthon ilyenről még nem is hallottak :D ). Arra készülj, ha nem konfekció méret vagy, kell egy varrónő aki rád igazítja. Nekem a 36os méretnek megfelelő ciciben kicsi lett volna, derékban jó, a 38as viszont fordítva, így amikor hazaértem, mentem is a varrónőhöz a ruhámmal. Mindenképp olyat válassz, akinek paypallal fizethetsz(van a paypalnak saját rendszere, bármi gáz van, véd téged a paypal)és mindenképp csomagküldő céggel küldesd a ruhát. Sok sikert, és sok boldogságot! :)
2013. szept. 11. 20:23
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Jaj, az kimaradt, hogy a 100%ra értékelt, vagy az ahhoz nagyon közeli eladót válassz, tudsz olvasni vásárlói visszajelzéseket.
2013. szept. 11. 20:24
 5/22 anonim ***** válasza:
73%

Ma minden kérdésnél ez a lepontozósdi megy. Ha van rajta sapka, azért...

Jobb tanácsot én sem tudok adni, a fentebbi válaszolók mindent leírtak. Magasra százalékolt eladó kell és biztonságos csomagküldés.

2013. szept. 11. 22:00
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Ne kínait válassz és ne olyat, aki sokat árul. Keress olyat, aki a saját egyszer viselt eredeti ruháját adja el. Sokszor olyan árban jön ki, mint itthon a kölcsönzés 100-150 ezerért már tudsz kifogni eredeti egyszer használt szép Mori Lee, Ronad Joyce ruhákat. Érdemes elmenni szalonba és megnézni, hogy milyen méret kell neked ezekből a márkákból.

Ha nem ilyet veszel meg, akkor valószínűleg egy kínai szart kapsz, az meg mindegy, hogy az angol ebayről, a magyar vateráról, vagy a kínai varrodából rendeled ugyanolyan szar lesz. (Na jó, aki igénytelen, vagy nem látott még igazi szépet, minőségit, annak megfelel többnyire.)

2013. szept. 11. 23:02
 7/22 anonim ***** válasza:
32%
Nem az összes kínai rossz, az én ruhámat a főnökeim is megdicsérték, és mivel egy divatcégnél dolgozom, adok a szavukra, meg hiszek a saját szememnek :)
2013. szept. 11. 23:15
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem linkeled be a te eladódat?
2013. szept. 11. 23:17
 9/22 anonim ***** válasza:
56%

[link]

én tőle vettem :)

2013. szept. 11. 23:31
 10/22 anonim ***** válasza:
52%
A száz százalékos értékelés nem sokat jelent, sokan azzal fenyegetőzenk az ebay-n is, hogy nem adják vissza a pénzt, ha nem értékeled pozitívra! A paypal sem mindenható, és határidők is vannak az ilyenek intézésére, sokszor csak az eladó kegyén múlik, hogy visszaadja-e a pénzt. És sokszor egy szép értékelést kér érte.
2013. szept. 11. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!