Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebay.com-ról vagy Ebay. Co....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebay.com-ról vagy Ebay. Co. Uk-ról esetleg vásárolt már valaki esküvői ruhát? Ahogy nézegettem elég jó árban vannak. Hogy voltatok vele megelégedve? Megkaptátok a csomagot?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 19:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom, rendeltem már ebayről egy cipőt, nem kaptam semmit, se cipőt, se pénzt vissza. Jeleztem az ebaynek, 3 napra rá már vissza is utalták a pénzt, pluszban egy bocsánatot kérő maillel együtt. Szinte mindenünk onnan van, a barátainknak is, és soha nem volt semmi panasz, ilyenek meg főleg nem, mint amiket írtál.
2013. szept. 11. 23:39
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

86%-os: ne ámítsd már a jónépet ekkora kamu marhaságokkal, hogy divatcégnél dolgozol és a főnökeid megdicsérték a kínai selejtet amit vettél! Persze, ha az adott divatcég valami mayo chix szintű aljaruházat, akkor megértem, hogy mindenkinek ilyen az ízlése.

Az ebayre is igaz, ami más kínai esküvőiruha-másolós oldalakra: nem azt kapod, amit rendelsz a kép alapján, hanem annak egy gyenge minőségű, több helyen elszabott, olcsó másolatát. Akinek nincs szeme vagy ízlése, az lehet vele elégedett, igényes, normális ember nem.

Csatlakozom ahhoz, aki szerint csak 1-2x használt tervezői ruhát érdemes vásárolni, külföldön nagyon olcsón meg lehet őket kapni, erre jó az ebay.

2013. szept. 12. 10:44
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy ha ennyire büszke vagy rá, igazán belinkelhetnéd a ruhádat...mármint a saját fotódon, ne a lopott designer képet ebayről :)
2013. szept. 12. 11:37
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
Ámítom, persze, nem is vagyok Londonban, nem is foglalkozom ruhákkal, és nem is dolgozom olyan emberekkel, akiknek a fele szakmai tudásáért kb ölni tudnék...:D Privátban elküldöm, de ide nem szeretném kitenni, sajnálom :D Vegyetek nagyon drágán szép ruhát, persze. Igaz, hogy meg lehet oldani ennek a töredékéből is, de semmi baj, szórjátok a pénzt, fogyasztói társadalom :D Köszönöm, hogy eszembe juttattátok, hogy mi is az egyik ok, ami sok magyarra jellemző, a végtelen butaság, irigység :D Már bánom, hogy elfelejtettem, és segítve azokat, akik nem akarnak, esetleg tudnak kifizetni sok százezer forintot, írtam ide...Mea culpa :)
2013. szept. 12. 11:48
 15/22 anonim ***** válasza:
84%
Akkor vágd le a fejed a képről és rakd ki úgy. Engem csak a ruha érdekel - gondolom másokat is, hogy kb. milyet lehet kapni, mert én még szép példányt nem láttam, ellenben elrettentő példákat annál inkább.
2013. szept. 12. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként a sztoriban az a legviccesebb, hogy állítólagosan Londonban dolgozol vezető tervezőkkel körülvéve, magyarán gyanítom jó fizetésért... és 30.000-es kínai ruhát veszel :) Aha. Ne is haragudj, de aki szakmabeli az már CSAK AZÉRT sem adja tervezői ruhánál alább, mert pontosan tudja mik az anyag-és kialakításbeli különbségek, és hogy még a cérna minősége is mennyit számít egy ruha tartósságánál!
2013. szept. 12. 11:51
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, és vegyetek "egyszer" használt ruhát, nyugodtan, lehet, hogy nem egyszer használt lesz,vagy éppen tele lyukakkal, vagy éppen olyan foltokkal, amit sehol se tudnak kiszedni, utána meg próbáljátok megkeresni az eladót, aki egy kamu bankkártyával beregel,fizetés előtt megkér, hogy ne paypallal fizess, mert az lenyomozhatófelveszi a pénzt, aztán jót röhög a markába :D
2013. szept. 12. 11:52
 18/22 anonim ***** válasza:
42%
Persze, az nem merül fel benned, hogy lehet, nem így terveztük, és másra kellett a pénz, támogatni az anyóst, hogy ne menjen el a háza, és muszáj volt kis költségvetésből kihozni, mert tudod egy farmerben hozzámentem volna, ha arról van szó...
2013. szept. 12. 11:54
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

"Jajj, és vegyetek "egyszer" használt ruhát, nyugodtan, lehet, hogy nem egyszer használt lesz,vagy éppen tele lyukakkal, vagy éppen olyan foltokkal, amit sehol se tudnak kiszedni, utána meg próbáljátok megkeresni az eladót, aki egy kamu bankkártyával beregel,fizetés előtt megkér, hogy ne paypallal fizess, mert az lenyomozhatófelveszi a pénzt, aztán jót röhög a markába :D"

Hát ne is haragudj, de rajtad kívül szerintem senki nem olyan hülye hogy...

1. Alacsony százalékú vagy kevés eladással rendelkező eladótól rendel

2. Belemegy a nem paypal-es fizetésbe. (Itt zárójelben megjegyezném, hogy Londonban élsz, de nem tudod kiejteni, hogy paypal? Mert kiejtés szerint paypalLEL és nem lal...)

Egyéb esetben meg a hibás ruhát semmivel sem bonyolultabb visszaküldeni és visszatérítést kérni, mint a gagyi kínait.

2013. szept. 12. 12:03
 20/22 anonim ***** válasza:
17%
Hallod, köss bele egy ragba...Megtörtént eseteket írtam le, és ott is mindkét delikvens belement a nem paypalon keresztüli fizetésbe, azóta se találják az eladókat, pedig Anglián belül van, Magyarországról tuti egyszerűbb...Jó, én itt befejeztem, Te nyilván okosabb vagy, nyilván jobban értesz hozzá...A te szakmai tudásodra azt hiszem nem áhítozom :D Főleg, ha ilyen lelkivilág társul hozzá :D További szép napot neked :)
2013. szept. 12. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!