Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyászévet kotelezo kivárni (betartani)?
A tavasz tényleg elég messze van, több mint fél év.
Részvétem a nagyi miatt, szomorú hogy nem lehet ott az esküvőtökön már :(
A gyászév a házastárs elhalálozása után "érvényes", tehát ha meghal valakinek a férje, akkor egy évig nem illik újra férjhez menni.
A nagymamáért részvétem, de fél év már bőven elfogadható kategória. Az lenne a necces, ha halála után pár héttel ott buliznátok, de itt nem erről van szó.
Részvétem.
Szerintem a mamája sem akarná, hogy ezt a csodálatos döntéseteket tovább halogatnátok :)
A nagyi is nagyon szerette volna.
Biztos örülne, hogy nem halasztjátok el az esküvőtöket.
Ne is tegyétek!
Sok boldogságot!
Sajnálom a mamát :(
Szerintem lehet gyászolni attól még,hogy összeházasodtok.Nem kifelé kell gyászolni,hanem befelé,benn kell szomorkodni miatta.Ez kb olyan,mint a temetőbe járás.Ha nem emlékezni jársz,csak kötelességből,akkor az nem ér semmit.A szívben kell emlékezni rá elsősorban.
Mivel nagymamája is szerette volna az esküvőtöket, ezért nyugodtan házasodjatok. Hiszen ő örülne neki a legjobban.
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!