Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elvetemült ötlet?
Egy ilyen menyasszonyi csokor:
Mondjuk én ekrü színre gondoltam.
Azért jutott eszembe, mert szeretném megőrizni a csokrot, de a művirágokat utálom. Ez így gáz lenne?
Nem, nekem inkább azért nem tetszik, mert utálom a lepkéket, minden formában.
De én meg pl. pont ma döntöttem el véglegesen, hogy farmerban megyek férjhez (polgáriról van szó), szóval ehhez képest a te lepkéd persze hogy nem tűnik elvetemültnek :D
Én is irtózok a lepkéktől, de ha neked tetszik, miért ne? :)
1 hete mentem férjhez egy fekete-fehér ruhában, fekete kála csokorral a kezemben...Akinek előtte mondtam, csak nézett, meg, hogy biztos vagyok benne? Aztán azóta mindenki arról beszél, hogy ilyen egyedi és gyönyörű ruhát meg csokrot még sose látott...Szóval, ha neked tetszik, tedd meg! :) Sok boldogságot Nektek :)
Én utálom a pillangókat, szóval alapból negatívan tudok hozzáállni ehhez. :D
De inkább egy gyerkőc koszorúslánynak tudnám elképzelni. Maga az ötlet nem rossz, de ne pillangók legyenek szerintem. Találj ki valami olyan mintát, szimbólumot, ami rád vall. :)
Mindenkit felpontoztam, hiszen nem lehet egyforma az ízlésünk :)
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!