Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon elvetemült ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elvetemült ötlet?

Figyelt kérdés

Egy ilyen menyasszonyi csokor:

[link]

Mondjuk én ekrü színre gondoltam.

Azért jutott eszembe, mert szeretném megőrizni a csokrot, de a művirágokat utálom. Ez így gáz lenne?

2013. aug. 31. 16:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nekem inkább azért nem tetszik, mert utálom a lepkéket, minden formában.

De én meg pl. pont ma döntöttem el véglegesen, hogy farmerban megyek férjhez (polgáriról van szó), szóval ehhez képest a te lepkéd persze hogy nem tűnik elvetemültnek :D

2013. aug. 31. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én inkább ilyet választanék és a pillangókat használnám díszként a csokorhoz és hajhoz is.

2013. aug. 31. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is irtózok a lepkéktől, de ha neked tetszik, miért ne? :)

1 hete mentem férjhez egy fekete-fehér ruhában, fekete kála csokorral a kezemben...Akinek előtte mondtam, csak nézett, meg, hogy biztos vagyok benne? Aztán azóta mindenki arról beszél, hogy ilyen egyedi és gyönyörű ruhát meg csokrot még sose látott...Szóval, ha neked tetszik, tedd meg! :) Sok boldogságot Nektek :)

2013. aug. 31. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én utálom a pillangókat, szóval alapból negatívan tudok hozzáállni ehhez. :D

De inkább egy gyerkőc koszorúslánynak tudnám elképzelni. Maga az ötlet nem rossz, de ne pillangók legyenek szerintem. Találj ki valami olyan mintát, szimbólumot, ami rád vall. :)

2013. aug. 31. 21:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon tetszik :)
2013. szept. 1. 11:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában egész lagzik épülnek a pillangós konstrukcióra. Ha ez illik hozzád, és a dekoráció vagy esetleg a ruha többi elemén is megjelenik, akkor miért ne?! Az enyém fekete-fehér rózsacsokor volt...Senki nem lepődött meg rajta, mert ismertek, és erre számítottak. Egy a fontos: NEKED szép legyen, és boldogan vidd magaddal egész nap.
2013. szept. 1. 16:50
 17/18 anonim ***** válasza:
14-es vagyok: Amúgy vannak ettől sokkal de sokkal elvetemültebb esküvői ötletek is! Pl láttam olyat neten, hogy Hello Kitty-s esküvő... na ott vagy papucs vagy meleg a férj. XD
2013. szept. 1. 23:31
 18/18 A kérdező kommentje:

Mindenkit felpontoztam, hiszen nem lehet egyforma az ízlésünk :)

Köszi a válaszokat! :)

2013. szept. 4. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!