Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hóláncot nyári gumira? Nagyon...

Hóláncot nyári gumira? Nagyon elvetemült ötlet?

Figyelt kérdés
Az út jeges, felette van pár centi friss hó a megtenni szándékozott út kb 20 km egy 15%os emelkedővel, bár az ki is hagyható
2012. dec. 8. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
lassan kell menni mert ráz egy kicsit, én nagy sárban is szoktam használni ha elakadok
2012. dec. 8. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Ha hólánc van rajta akkor mind1 hogy téli vagy nyári-e a gumi. mert nem az fog tapadni hanem a lánc.

Viszont ha jégen mész vele az nem éppen használ a guminak.

De ha az a pár cm hó le van taposva akkor jó lehet mert nem a jégen fog menni.

2012. dec. 8. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
hóláncot CSAK nagy hóban alkalmazz,mert fél nap alatt kinyírod a kerékcsapágyaidat..
2012. dec. 8. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Valóban ha nagy hó van egyre megy mire rakod ,fel fog vinni . Amikor "friss jogsis " voltam nem is volt választás téli ill nyári gumi közt :D

És itt vagyok pedig hó volt akkoriban is ....

Persze ennyi állat se volt (ne magadra értsd )

2012. dec. 8. 15:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Különösen, hogy senki nem úgy kezdte, hogy te barom vegyél inkább télit vagy ne ülj kocsiba. Ennek örülök.

Nyári gumival biztos, hogy eszembe sem jutna ilyesmi!! Hóláccal együtt is csak ha elkerülhetetlen lenne viszont most lenne lehetőségem olcsón hozzájutni és tartaléknak érdekelt lehet-e egyáltalán nyári gumival kombinálni. Köszönöm mindenkinek!! Ment a zöld pipa :)

2012. dec. 8. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!