Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor lesz ebből esküvő? (Csak normális válaszokat várok! )
Szóval a helyzetünk elég bonyolult és összetett. Már 4,5 éve vagyunk együtt a párommal. (Egy hónapja megvolt az eljegyzésünk) Már januárban megkérte a kezem... majd megvettünk a karikagyűrűket és megtartottuk az eljegyzést. (Már ez sem volt túl egyszerű...) Azóta többször felhoztam a témát.. hogy beszéljük meg mikor lesz... stb... de ő nem nagyon akar erről beszélni...
A fő probléma az, hogy összeköltözni nem nagyon tudunk... lenne hely náluk is, nálunk is (Külön lakész/külön ház), csak ha én költözöm akkor onnan nem tudnék eljárni dolgozni (Viszont a munkám nem akarom feladni, mert nagyon jó helyem van) Ha ő költözik, ő nem tud bejárni dolgozni...Azaz elég bonyolult lenne és nem túl gazdaságos...
Én megértem és tudom, hogy nem egyszerű... csak úgy vagyok vele, ha nem is tervezünk, akkor biztos nem jutunk egyről a kettőre...
Mi a véleményetek? Lesz ebből előbb utóbb esküvő?
17 km? Ember az autóval kb. 10 perc...de még busszal sem több 15 percnél...
Nehogy már ekkora probléma legyen...
Szerintem a pasid nem akar tőled semmit, csak vagy neki. Közben meg, ha épp arra hivatkozik, hogy fáradt és nem megy el hozzád, mással múlatja az időt...
A 21-essel értek egyet...
De azért hozzátenném, hogy a kérdező részéről sem komoly ez a kapcsolat, ha 17km akadályozza...
Uramatyám, mi majdnem 900 km-ről költöztünk össze a jelenlegi férjemmel, mégsem problémáztunk rajta feleennyit sem! Egy kapcsolatért néha kompromisszumokat kell kötni, vagy az egyik félnek áldozatot hoznia. De jó esetben ez önzetlenül, magától jön...
Ahol 17 km-en problémáznak, ott el sem tudom képzelni milyen felszínes lehet az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!