Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Még csak tizenéves vagyok, így a közeljövőben szó sem eshet esküvőről. Mégis, számomra nagyon fontos ez a téma, már gyerekként is érdekelt, és szeretném, hogy olyasmi lenne majd az esküvőm (ha eljön az ideje), amit elképzeltem (persze a leendő vőlegény beleszólásával). A szüleim sajnos nem állnak jól anyagilag, így mindent nekem kellesz fizetni a párommal, ahogy a bátyáméknak is kellett.
Szerintetek nem túl "beteges", hogy egy-két év múlva már el is kezdek gyűjtögetni a nagy napra, holott még természetesen a kezem sem kérték meg? Nem görcsölök vagy ilyesmi, csak előrelátó vagyok.
Mindig a kérdésben rejlik a válsz. :D
Amugy a szíved joga ami fontos
Szerintem teljesen felesleges.
Inkább a tanulásra vagy lakásra gyűjts.
Ha nincs sok pénzetek, akkor nyugodtan lehet szerényebb esküvőd, teljesen felesleges az erőt meghaladó felhajtás.
A "nagy nap" csak egy nap, a lényeg utána kezdődik.
Arra meg vigyázz, hogy ebben a nagy esküvő-mániádban nehogy hozzámenj az első, de nem legmegfelelőbb pasihoz, mert akkor felesleges pénz kidobás lesz a ceremónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!