Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Még csak tizenéves vagyok, így a közeljövőben szó sem eshet esküvőről. Mégis, számomra nagyon fontos ez a téma, már gyerekként is érdekelt, és szeretném, hogy olyasmi lenne majd az esküvőm (ha eljön az ideje), amit elképzeltem (persze a leendő vőlegény beleszólásával). A szüleim sajnos nem állnak jól anyagilag, így mindent nekem kellesz fizetni a párommal, ahogy a bátyáméknak is kellett.

Szerintetek nem túl "beteges", hogy egy-két év múlva már el is kezdek gyűjtögetni a nagy napra, holott még természetesen a kezem sem kérték meg? Nem görcsölök vagy ilyesmi, csak előrelátó vagyok.

2012. júl. 8. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Az álmok normálisak?
2012. júl. 8. 23:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Remek kérdés. :)
2012. júl. 8. 23:13
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Mindig a kérdésben rejlik a válsz. :D

Amugy a szíved joga ami fontos

2012. júl. 8. 23:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
normális,ha van "vésztartaléknak" pénzed,de ha ezt a barátoddal olyan formában közlöd például: "már évek óta gyűjtögetek erre a napra" lehet,hogy kicsit megijed
2012. júl. 8. 23:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Okosan teszed, de azért a vőlegénynek is legyen valamicske pénze, ne az egész esküvőt te álld egyedül.
2012. júl. 8. 23:29
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
Hát nem tudom, én inkább továbbtanulásra meg hasznos dolgokra gyűjtögetnék, nem egy napra, ami elmúlik.
2012. júl. 8. 23:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
mindig jól jön egy kis spórolt pénz, nem csak akkor, ha gyűjtesz valamire, hanem ad egy biztonságérzetet, hogy van hova nyúlnod. úgyhogy nem beteges.
2012. júl. 8. 23:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában úgy szoktam járni,ha elkezdek gyűjteni valamire,hogy teljesen rákattanok,képes vagyok érte lemondásokra,áldozatra és mire összejön a pénz,ott állok vele és nincs szívem kiadni rá,mert tudom milyen keservesen gyűjtögettem.Ha úgy érzed van értelme,akkor csináld.Egy buktatója lehet még,hogy mindig közbe jön valami aktuálisabb,amire kell a pénz és akkor lehet,hogy ehhez kell majd hozzá nyúlnod.Azért sok szerencsét hozzá. :)
2012. júl. 8. 23:54
 9/14 anonim ***** válasza:
13%
szerintem ne gyüjtögess pici vagy még,vegyél a zsebpénzedből fagyit inkább! majd ha dolgozni fogsz ráérsz akkor fére tenni rá!
2012. júl. 8. 23:59
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem teljesen felesleges.

Inkább a tanulásra vagy lakásra gyűjts.

Ha nincs sok pénzetek, akkor nyugodtan lehet szerényebb esküvőd, teljesen felesleges az erőt meghaladó felhajtás.

A "nagy nap" csak egy nap, a lényeg utána kezdődik.

Arra meg vigyázz, hogy ebben a nagy esküvő-mániádban nehogy hozzámenj az első, de nem legmegfelelőbb pasihoz, mert akkor felesleges pénz kidobás lesz a ceremónia.

2012. júl. 9. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!