Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sminkelhetném magamat az esküvőmön?
Ekrü színű menyasszonyi ruhám lesz, fekete a hajam, barna szemem van, enyhén barna bőröm.
Alapjában elég erősen sminkelem magam, és félek, hogy az esküvő előtt is így fogok tenni...Arany-barna szemhélyfesték, fekete szemceruza és spirál nem lenne már túlzás?
Esetleg van tippetek, hogy még milyen színű szemhélyfesték lenne jó?Bármilyen tanácsot szívesen elfogadok.Köszönöm a segítségeteket!
Gondolom az uj varosban is vagy egy csomo kozmetikus. Menjel el egy-kettohoz proba sminkre, es aki a legjobban megcsinalja, valaszd ot.
Azert a smink nagyon fontos lesz az eskuvodre, ezen ne sporoljal.
Ha megbízol magadban, akkor nem muszáj kozmetikushoz menned!
Nekem júliusban volt az esküvőm, és egy barátnőm sminkelt, és eszméletlen jó lett!!! (mondjuk az anyukája kozmetikus, de ő csinálta az egészet)
Szerintem a spirált ne hagyd ki semmiképpen. Az aranybarna jó, vagy esetleg még bronzosat tudok elképzelni. Legalább kétféle árnyalatot tegyél a szemhélypúderből úgy, hogy belül (az orrod felé) legyen a világos, kifelé pedig a sötétebb. Feldobja az egészet, ha kicsit tovább húzod a szemed sarkánál.
Szemcerurából én nem ajánlanék feketét, inkább sötétbarnát, vagy csak nagyon vékony feketét.
Rúzst csak világos rózsaszínt használj, és ne túl erősen vagy egyáltalán ne, a szájfény viszont kötelező :)
Még egy jótanács: kozmetikus ismerősöm mondta, hogy menyasszonynak mindig tesznek egy kis fehéret a szemöldök alá (leheletnyit)
Ha jól tudsz sminkelni, akkor sok sikert hozzá!
SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!
Én is a kozmetikusra voksolnék. Bár én is elég szépen sminkelek, én nem mertem a sajátomra magamnak bevállalni. Már csak azért sem, mert a kozmetiusnak profi cuccai vannak, ami jóval tartósabbak, mint az én otthoni kencéim. Pl. engem színházi festékkel sminkelt, ami jóval tartósabb. Nekem konkrétan reggelig bírta, a szám kivételével az egész smink. Ha nem is 1500, de szerintem max. 5000-ért már lehet sminkest találni. Annyit meg megér. Gondolj bele, azért mégis csak a nagy napról van szó. Rengeteg fotó készül majd, amit még 20 év múlva is nézegetni fogtok.
Szerintem simán mehet egy kicsit erősebb smink is, hiszen a fotón jobban látszik, mint a halvány. Nekem is volt arany-barna a sminkemben, és nagyon szép volt. Az egyik barátnőm nagyon halvány sminket csináltatott, mert, hogy az "illik" egy menyasszonyhoz. Hát olyan volt a képeken, mintha ki sem festették volna. Szóval szerintem kozmetikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!