Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e fehér ruhám második esküvőmön?
Figyelt kérdés
Párommal az esküvőt tervezzünk...de nem tudom h.milyen színű ruhát illik felvennem!!!Nagyon szeretnék fehérben férjhezmenni..gyerekem nincs és 25éves vagyok!Szerintetek ciki lenne a fehér ruha????2011. márc. 3. 09:38
1/40 anonim válasza:
25éves vagy és ez már a 2. esküvőd? Nem semmi.
2/40 anonim válasza:
Miért lenne ez ciki? Szerintem nyugodtan felveheted a fehér ruhát, ez nem korhoz van kötve!
Sok boldogságot!
3/40 A kérdező kommentje:
Az első esküvőm muszályból volt...de nem indoklom meg h.miért!!És a kérdésemre szeretnék választ kapni..nem a kritizálást kérem...köszönöm
2011. márc. 3. 09:41
4/40 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet! De csináld azt amit szeretnél! A te esküvőd. Arra viszont készülj fel,hogy menni fog a sutyorgás. De miért nem választasz ekrüt?
5/40 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Sok boldogságot! :)
Amúgy én is ismerek olyan csajszit, aki még 25 sincs, és túl van két esküvőn - és két váláson is...
Ha jól tudom, a fehér amúgyis a tisztaság, a szűziesség jelképe a menyasszonyi ruhán, így annak már rég nincs jelentősége. :)
6/40 anonim válasza:
ha szorosan vesszük, akkor az első se lehetett volna, ha csak nem voltál szűz akkor még.
egyébként meg mit foglalkozol vele?
ha fehér ruhát szeretnél, akkor legyen az!
7/40 anonim válasza:
Ha az első kényszerből volt, akkor én nem tekinteném elsőnek. Így én is fehér ruhában mennék férjhez pláne ha 25 éves vagy. Cseppet se érdekelne, hogy ki mit mond a hátam mögött. Egyébként meg a fehér szín tudomásom szerint a tisztaságot és többek között az érintetlenséget is szimbolizálja ez esetben. Ha jól tudom, és szigorúan ragaszkodunk ezekhez a hagyományokhoz, akkor elég kevés fehér ruhás menyasszony lenne.
8/40 anonim válasza:
Nekem is a 2. esküvőm lesz, az első nekem is kényszer volt, ott nem is volt fehér ruhám, most lesz, a párom is ragaszkodik hozzá. Sztem nyugodtan vedd fel.
9/40 anonim válasza:
A mai világban már semmi sem ciki! Ki mondja meg neked, hogy nem esküdhetsz fehérben? Nincs rá törvény! Nyugodtan! Sok boldogságot!
10/40 A kérdező kommentje:
A párom szülei mondták h.nem illik a fehér...h.fekete vagy kék ruhát kell felvennem!!De a párom ragaszkodik a fehér ruhához..nah meg én is szeretnék fehérben lenni
2011. márc. 3. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!