Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e fehér ruhám második esküvőmön?
Lehet, de tényleg nem illik.
Viszont: feketét meg pláne nem illik, meg egyéb sötétet sem! (ekkora hülyeséget!!!)
Ha fehérre vágysz, legyen fehér (a te esküvőd!), de lehet pl. ekrü is, az nem fehér, de világos, tökéletes lenne. Vagy valami nem túl erőszakos, világos szín.
Bár nekem még nem volt esküvőm:)
Én úgy gondolom, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen színű ruhában akar férjhez menni.
( Van egy ismerősöm(nem huszonéves) neki nem engedte a nagymamája, hogy fehér ruhában legyen, mert már volt 1 gyereke. De ez régen volt. )
Márpedig igenis ragaszkodj a te elveidhez, senkinek ne engedd meg, hogy beleszóljon, hiszen ez a Te napod.
Fekete?? Atyaééég...
A teljesen fehérhez én nem ragaszkodnék, azaz fogok, ezek az ekrü és csontszínhez hasonlóak tetszenek nekem például. :)
Fekete??? Férjhez mész, nem temetésre! Még a gondolat is borzasztó!!! :)
Egyik kolléganőm már 4-szer ment férjhez, ebből egyszer bordó ruha volt rajta, 3-szor fehér. Már 40 fölött volt neki a legutóbbi esküvője, habos-babos abroncsos ruhát vett fel.
Abban menj férjhez, amiben Te szeretnél, az a fontos, hogy Te jól érezd magad benne és egyetlen ember találjon ellenállhatatlannak, és az a leendő férjed. :)
Én azért nem mennék férjhez fehér ruhában, mert nekem az ekrü-tojáshéj szín tetszik, de ha neked a fehér az álmod akkor, abban esküdj! Ez a te napod.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!