Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e fehér ruhám második esküvőmön?
"ma 18:16"
"Nagyon vallásos embereknél" a második esküvő általában nem zajlik le...
Nagyon tetszett mindhárom ruha, amiket a linkeken láttam. Ilyesmit nem tudnál elképzelni?
Nekem tetszik az is, hogy fehér a ruha és van rajta színes kiegészítés. pl: masni, szalag, fodor, ilyesmik.
Azt hiszem, én tiszta fehéret másodszorra nem vennék fel. Inkább olyasmit, mint az előbb említett képeken.
Legyen fekete-fehér! Megfelelő viselet a gyász-születésnappal egybekötött lakodalmi temetésre!
Egy menyasszony legyen igazi fehér menyasszonyi ruhában, akárhanyadszorra is házasodik!
Én ugyan nem másodszorra de két gyerekkel a "karomon" megyek férjhez a férjemhez templomban is.
[link] eddig úgy fest ebben. Akinek susmusolni van kedve, tőlem teheti.
[link] de ezen agyalok nagyon, h inkább ez lesz.:)
A Ti napotok lesz, a Te és Párod esküvője, ha fehér bikiniben és fecskében tennétek ahhoz sincs senkinek semmi köze.
Sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!