Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e fehér ruhám második esküvőmön?
"Fehér menyasszonyi ruha:
A fehér menyasszonyi ruha az ártatlanság, szűziesség és romlatlanság jelképe. Tisztaságot, egyszerűséget, örömöt és természetességet jelképez."
[link] -innen másoltam a szöveget.
Valóban nagyon kevesen vehetnének fel fehér ruhát a mai világban, ha szigorúan tartanák magukat a hagyományokhoz. Akkor nagyon sok mennyasszonyt nézhetnének még ferde szemmel, jogosan, még ha az első esküvőjökről van is szó.. tisztelet persze a kivételnek! Nyugodtan felveheted szerintem, főleg hogy ez a te vágyad, és a vőlegényed vágya is! Sok boldogságot kívánok nektek! :))
Ne foglalkozz senkivel! Vedd fel nyugodtan a fehéret! Ne is ird ki ide a kérdésed, mert csak lehúzzák a hangulatod!:)
Sok boldogságot!
Elvileg a fehér ruhához szűznek kell lenni...viszont akkor nagyjából senki sem mehetne férjhez fehérben elsőre sem, mert az hogy a menyasszony még szűz, elég ritka.
Úgyhogy szerintem ha neked a fehér tetszik, nyugodtan felveheted. Aki meg sutyorog, annak meg annyi esze van. Ez a te esküvőd, majd ő a sajátján ha az tetszik neki hupililában megy férjhez. Ebből ne csinálj magadnak problémát. :) Sok boldogságot :)
Konnyu a kompromisszum, ecru, ezust vagy hasonlo szinu, nem hofeher ruha elmenne. Vannak nagyon szep pasztel szinu eskuvoi ruhak, manapsag mar mindent lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!