Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ez tényleg így van?
utolsó nem értelek...én felvettem a férjem nevét, mert Ő nagyon akarta, neki fontos volt...én igazából annyira nem szerettem volna, de ellene se voltam....tudja mindenki, hogy feleség vagyok, nem titok..sőt...igenis büszke vagyok a házasságomra, mert jó uton halad, büszke vagyok a szerelmünkre, ez engem boldogsággal tölt el..
mégse vagyok sivár, nem nyom el a férjem, sőt, én vagyok a nagyszájú, elérem a dolgokat amiket akarok...nem leszek kevésbé karrierista és társai....totálisan megmaradtam önmagam annak ellenére, hogy feleség lettem, amit nem hogy titkolok, de igenis közlök...és még az se tett be, hogy felvettem a férjem nevét még ha csak kötöjelesen is....
nem faluvégi alkoholista paraszt a férjem, normális, átlagos munkája mellett dj....szóval..nem tudom :) azt hiszem, hogy mindenhol van arany középút....neked vmiért ez mind gondot jelent, oké....de ne szold le a másikat...viszont az, hogy nekem nem jelent gondot, nem szólom le a másikat azért, mert neki ez gond...
legyetek boldogok ahogy akartok, de az, hogy itt szidjátok egymást nem túl értelmes.....
24L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!