Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is ez tényleg így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ez tényleg így van?

Figyelt kérdés
Októberben lesz az esküvőnk. Nem lesz nagy felhajtás, szolid ünnepséget tervezünk. A nevünk sem változik meg, ez a szakmánk miatt fontos. Ezt azért írtam le, mert az unokatestvérem ma mondott egy érdekes dolgot. Az ő egyik szakterülete a szociológia. Szóval: felméréseik szerint csak a férj nevének a felvétele és a nő egyéni sikeressége fordított arányban áll. Ti is ezt tapasztaljátok a környezetetekben? Mert nálunk tényleg teljesen fedi a valóságot.
2013. aug. 19. 19:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
65%

utolsó nem értelek...én felvettem a férjem nevét, mert Ő nagyon akarta, neki fontos volt...én igazából annyira nem szerettem volna, de ellene se voltam....tudja mindenki, hogy feleség vagyok, nem titok..sőt...igenis büszke vagyok a házasságomra, mert jó uton halad, büszke vagyok a szerelmünkre, ez engem boldogsággal tölt el..

mégse vagyok sivár, nem nyom el a férjem, sőt, én vagyok a nagyszájú, elérem a dolgokat amiket akarok...nem leszek kevésbé karrierista és társai....totálisan megmaradtam önmagam annak ellenére, hogy feleség lettem, amit nem hogy titkolok, de igenis közlök...és még az se tett be, hogy felvettem a férjem nevét még ha csak kötöjelesen is....

nem faluvégi alkoholista paraszt a férjem, normális, átlagos munkája mellett dj....szóval..nem tudom :) azt hiszem, hogy mindenhol van arany középút....neked vmiért ez mind gondot jelent, oké....de ne szold le a másikat...viszont az, hogy nekem nem jelent gondot, nem szólom le a másikat azért, mert neki ez gond...

legyetek boldogok ahogy akartok, de az, hogy itt szidjátok egymást nem túl értelmes.....

24L

2013. aug. 22. 11:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!