Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruhát válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruhát válasszam?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2013. aug. 19. 10:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt:

[link]

Vagy még talán ezt:

[link]

2013. aug. 19. 13:50
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

Egyiket sem mivel mind pántnélküli és az már nagyon unalmas

de

3 ast semmiképp mert nagyon közönséges a 4 esen meg szörnyű a díszités

neked nagy vagy kicsi a melled? mert a másik kettőnél ettől tenném függővé

2013. aug. 19. 14:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

AZ 5.-el maximálisan egyetértek! Az első kettőnél szabási gondok vannak, a 4. kicsi (és nekem giccses is, de összességében ez a legjobb), a 3. ízléstelen.

Én is keresgélnék még a helyedben.

2013. aug. 19. 15:16
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Harmadik vagy negyedik. A harmadik tényleg csak ha bevállalósabb vagy... a negyedik nagyon szép!
2013. aug. 19. 15:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nekem egyik sem tetszik. Nem az én stílusom ez a fajta ruha, de ezek közül a 4. a legszebb.
2013. aug. 19. 17:39
 16/19 anonim ***** válasza:
94%

Szia, könnyebb lenne nekünk is tanácsot adni, ha tudnánk a méreteidet, hogy milyen alakod van. Nézd, én őszinte leszek, fogalmam sincs miért ennyire divat a pántos ruhák,felsők, de szerintem a pántos ruhák átlagnál magasabb, vékony karú, vékony nyakű nőknek állnak jól, mert optikailag rövidíti a testmagasságot és nem szép,ha valakinek telt a felsőteste. Egy szép pántos ruha, vagy nyakbaakasztós, esetleg V-kivágású ruha sokkal szebb, nőiesebb és nagyon szép alakot kreál.

Egy ilyen felsőrész szerintem gyönyörű, nekem hasonló lesz.

[link]

vagy ez, de itt csak a felsőrészre koncentrálj.

[link]

2013. aug. 19. 18:26
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
utolsó vagyok, azt akartam írni,hogy nem tudom miért divat a pántnélküli ruhák. Szóval hibásan írtam, a pántos ruhák mellett állok mindenképp, ezért is mutattam két ilyen képet.
2013. aug. 19. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

Utolsó: ezt elég rosszul látod, mert a pánt nélküli ruhák az átlagos testalkatú nőknek is jól állnak, és akár teltkarcsúaknak is.

Akiknek nem állnak jól, azok a kifejezetten alacsony, nagyon túlsúlyos vagy extrém sovány nők.

Az, hogy egy ruha nyújt-e abszolút nem a pánttól függ, hanem a szabástól. Egy klasszikus báliruha fazon még jobban összenyom, ha pántot aggatnak rá, egy sellő fazonú ruhánál viszont tényleg nyújt.

2013. aug. 19. 19:04
 19/19 anonim ***** válasza:
78%

Nem stilusom a kolasuveg fazon unalmas falusi tucat ruhak.

Semmi elegancia nincs bennuk egy perc elfelejted.

Egyszer egy divatguru azt mondta az abroncs nagsaga forditott aranyban all az eskuvo szinhelyenek nagysagaval.

Kulfoldon mar reg nem divat a nagy szoknya tiara kesztyu szutyu esernyo

2013. aug. 19. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!