Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát válasszam?
Három ruha közül nem tudok választani, legszívesebben mindet felvenném az esküvőre! Anyukámat és a nővéremet vittem el a ruha választásra ők is ezt a hármat mondták, de ők sem tudnak választani, azt mondják mind a három jól áll rajtam!
Most a ti segítségeteket kérném hogy melyiket válasszam!
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Nekem meg a második tetszik a legjobban, hiába az a legáltalánosabb, de mégsem annyira, és nagyon szép. :)
Attól függ, milyen lesz az esküvő maga. Ha amúgy is kicsit "extrásabb" lesz (akár hely, akár programok, vagy bármi alapján), akkor az elsőt mondanám, de az egy hagyományos, úgymond egyszerű lagziba nem biztos, hogy beleillene.
A harmadik nekem annyira nem tetszik.
A harmadik ruhát válaszd. Gyönyörű szép menyasszonyi ruha, nyilván te is az leszel benne :)
Az elsőből kinn az egész hátad..szerintem az nem annyira esküvőre a való..a második pedig inkább hálószobába..nekem nem tetszik h szinte teljesen átlátszó.
Persze ez a te döntésed de ha engem kérdezel akkor mindenképp a harmadik :)
Basszus, más sorrendben nyitottam meg...
Szóval nekem a harmadik tetszik a legjobban.
Ha extrásabbat szeretnél, akkor a második.
Az első nekem annyira nem.
Bocsi..
Első és a harmadik gyönyörű.Elhiszem,hogy nehéz a választás,mert mind2 elképesztően szép. *.*
Talán egy kicsivel a harmadik jobban tetszik,de nehéz a döntés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!