Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a párjával már egy pár éve együtt él és van közös gyerekük akkor van még értelme összeházasodni?
Kísérletezni? Ez nem kísérlet. A gyerek, családalapítás egyszerűen előrébb volt a fontossági sorrendben, mint a házasság. Ennyi. Az pedig tény, hogy a gyerek születése utáni 1-2 évben történik a legtöbb válás. (Később pedig a gyerekek kirepülése után is megnő a válások száma a statisztikák szerint). Nem vagyunk egyformák, van aki fél év után már férjhez menne, más meg 20 év után sem akaródzik, mert minek.
Azt meg senki nem írta, hogy félne a házasságtól, egyszerűen csak nem fontos. Engem maga a felhajtás is elborzaszt, egyszerűen semmi igényem nem volt rá, ezért meg is oldottuk két tanúval. Nem szeretem az esküvőket, ennyi. A keresztelőket is utálom, azt is kihagytuk a gyerekeknél :P
Szerinted egy gyerek nem sinyli meg az elettarsi kapcsolat szeteseset csak a valast?
Ez butasag es onamitas ket szulo szetmegy akkor mindegy hazasok voltak vagy sem igaz egy hazassag szetbontasa es gyerekelhelyezes egyszerubb es tisztabb dolog.
Hogyne lenne értelme!! Örülni kell, hogy ha megjön a pár esze és nem akar tovább szeretői kapcsolatban lenni, ráadásul gyerekkel. Attól még, hogy eddig nem gondolta át, rájöhet bárki, hogy úgy jobb neki. A lényeg, hogy a pár tagjai egyet értsenek.
25N
Szeretõi viszony??? Mi van?!
Szerintem ezen sokan kiakadnának...
Kiakadhatnak, de a váltásnak ez lehet az oka, hogy nem elégedett tovább a pár /egyik tagja az aktuális kapcsolattal. A szerető itt nem negatív jelző, hanem régies kifejezése a nem hivatalos kapcsolatnak.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!