Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvői menetben ki megy elől? A menyasszony és a rokonsága utána pedig a vőlegény az ő rokonságával? Vagy hogy van ez?
Biztos tájegységektől is függ, de én még olyat nem hallottam, hogy a menyasszony és a vőlegény külön menne.
Elöl a vőfély, utána a pár, az örömszülők, nagyszülők, keresztszülők és közeli rokonok, majd a násznép további része.
Esküvő előtt sem szokás külön,milyen az már.
elől megy a pár,utána a szülők,testvérek,majd a többiek
De igen is külön mennek!!
Elől megy a vőfély (ha van, de akiknél ilyen menet van, ott szokott lenni általában...), utána megy a menyasszony és a násznagy (a menyasszony tanúja..) utánuk megy a vőlegény és a párja (általában olyan lány kíséri, akinek még nincs férje ) utánuk mennek az örömszülők, majd utánuk a többi rokon és meghívott.
Általában olyan sorrendben mennek, amennyire közel állnak a párhoz. Testvér és családja, nagynénik és nagybácsik közelebb állnak a párhoz, mint a barátok, munkatársak.
7-esnek!
Mit törődsz a pontozással? Semmi jelentősége.
Nem érdekel a pontozás... Engem az emberi rosszindulat dühít... :)
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!