Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan viselkednetek igy egy eskuvon?
Roviden most szombaton megyek a ferjemel egy kozos csaladi baratunk eskuvojere.
A ferjem volt baratnoje is ott lessz,akivel szo szerint ki sem alhassuk egymast.
Amikor a ferjemmel voltak egyutt,akkor ez a no megcsalta,es azert lett vege a kapcsolatuknak,es ra 8 honapra jottunk mi ossze.
Mi a ferjemel 1 eve vagyunk hazzasok.
A volegeny jo barat a nonek a baratjaval,es eppen ezert ok is hivatalosak az eskuvore.
En a menyasszontol,aki mellesleg az egyik legjobb baratnom megtudtam,hogy a ferjem volt baratnoje azt kerte a volegenytol,hogy egy asztalnal ultessenek bennunket.
Nekem a ferjem korulbelol a mi lagzink elott 2 honapal
be vallota,hogy a volt baratnoje ki kezdett vele es ki akart bekulni vele de a ferjem hallani se akart rolla.
En persze azota meg jobban nem kedvelem a not.
Szerintetek miert kerte kulon ki azt,hogy egy asztalnal uljunk mind?
Amugy megtudtam egy mas baratnomtol,hogy nagyon keszul a lagzira,uj ruha stb...
Szerintetek mire keszul?
Hát azért a kedves ifjú pár is elég buta vagy érzéketlen, ha engedett a nőcinek. Én elmennék, emelt fővel ülnék, fognám a párom kezét, édesen nevetgélnék. Árasztanám magamból azt, hogy milyen boldog vagyok. És a párodnak is ugyanezt kellene tennie. Ha meg elkezdene fúrni, akkor hihetetlen kedves hangon meg kellene mondani, hogy bocs, drágám, de ehhez túl kevés vagy/szánalmas vagy, ahogy itt fúrsz engem.
(ha nagyon elviselhetetlen, akkor még mindig ott van az, hogy "véletlenül" meglököd a borospoharat, hogy a ruhájára folyjon :D bár ezt tényleg csak vészhelyzetben ajánlanám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!