Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hogyan viselkednetek igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan viselkednetek igy egy eskuvon?

Figyelt kérdés

Roviden most szombaton megyek a ferjemel egy kozos csaladi baratunk eskuvojere.

A ferjem volt baratnoje is ott lessz,akivel szo szerint ki sem alhassuk egymast.

Amikor a ferjemmel voltak egyutt,akkor ez a no megcsalta,es azert lett vege a kapcsolatuknak,es ra 8 honapra jottunk mi ossze.

Mi a ferjemel 1 eve vagyunk hazzasok.

A volegeny jo barat a nonek a baratjaval,es eppen ezert ok is hivatalosak az eskuvore.

En a menyasszontol,aki mellesleg az egyik legjobb baratnom megtudtam,hogy a ferjem volt baratnoje azt kerte a volegenytol,hogy egy asztalnal ultessenek bennunket.

Nekem a ferjem korulbelol a mi lagzink elott 2 honapal

be vallota,hogy a volt baratnoje ki kezdett vele es ki akart bekulni vele de a ferjem hallani se akart rolla.

En persze azota meg jobban nem kedvelem a not.

Szerintetek miert kerte kulon ki azt,hogy egy asztalnal uljunk mind?

Amugy megtudtam egy mas baratnomtol,hogy nagyon keszul a lagzira,uj ruha stb...

Szerintetek mire keszul?

2013. aug. 15. 17:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Előre beszéld meg a férjeddel, hogyan viselkedtek (párként és külön-külön is) ezzel a nővel. Véletlenül se veszekedj a nő előtt a férjeddel, akármilyen ideges vagy is, ne röhöghessen a markába.
2013. aug. 15. 17:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért a barátnőd se pite, hogy ezt megtette a nőnek, ha tudja, hogy álltok egymáshoz.
2013. aug. 15. 18:10
 13/18 A kérdező kommentje:
koszonom a normalis valaszokat!!!
2013. aug. 15. 18:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátnődék tudhatták, hogy álltok egymással, nem kellett volna belemenniük, hogy egy asztalhoz ültessenek benneteket. Mondták volna, hogy nem ígérnek semmit, már megvan az ülésrend. A legjobb az lenne, ha jó messzire ültetnének titeket egymástól, ha így utólag meg lehet beszélni. Ha így is közeledni akar a férjedhez, az ő dolga, hogy ezt elhárítsa.
2013. aug. 15. 21:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Át lehetett volna még variálni azt az ülésrendet, én szombaton délután kettőkor vittem be az este fél hétkor kezdődő vacsoránkhoz. Sőt, még a polgáriról is telefonáltam, hogy jött még vendég, melyik asztalhoz tegyenek fel terítéket.
2013. aug. 16. 12:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Ùristen micsoda problèma....Azt irod a FÈRJED, hol van mèg több kêrdés, ez egy volt baràtnő tök mindegy mit akar...Te is ott leszel ràadâsul..
2013. aug. 16. 12:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát azért a kedves ifjú pár is elég buta vagy érzéketlen, ha engedett a nőcinek. Én elmennék, emelt fővel ülnék, fognám a párom kezét, édesen nevetgélnék. Árasztanám magamból azt, hogy milyen boldog vagyok. És a párodnak is ugyanezt kellene tennie. Ha meg elkezdene fúrni, akkor hihetetlen kedves hangon meg kellene mondani, hogy bocs, drágám, de ehhez túl kevés vagy/szánalmas vagy, ahogy itt fúrsz engem.

(ha nagyon elviselhetetlen, akkor még mindig ott van az, hogy "véletlenül" meglököd a borospoharat, hogy a ruhájára folyjon :D bár ezt tényleg csak vészhelyzetben ajánlanám)

2013. aug. 22. 04:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Túléltétek? Minden rendben?
2013. aug. 22. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!