Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hany koszoruslany lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany koszoruslany lehet egy eskuvon?

Figyelt kérdés
Ugy szeretnem, hogy a parom felol is legyenek, es felollem is koszoruslanyok ... szoval 4 ... tulzas?
2011. márc. 27. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyi lesz, amennyit szeretnél, és ha ti álljátok a ruhát, csokrot, akkor annyi, amennyit anyagilag bírtok. Nekem egy sem volt, mert annyit civakodtak, hogy ki miben, hol, stb... hogy azt mondtam, elég volt, és egy sem lett. Így megúsztam egy verekedést az esküvőn.
2011. márc. 27. 22:21
 2/9 A kérdező kommentje:
nalam az van hogy en a testvereim lanyaibol akartam valasztani kettot, de a parom is szeretne a testvereit ... s az meg hogy nezne ki ha ket kisebb ket nagyobb? inkabb kb egyidosokot kerem fel ... de 4 koszoruslany sok .... hogyan oldjam meg?
2011. márc. 27. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:

felkéred az egyidősöket és kész. Nem értem mi a probléma:)

4 még nem olyan sok szerintem, az még belefér...

2011. márc. 27. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Hivatalosan 1 kísérőlányunk volt. A gyereklányok viszont mind koszorúsruciban jöttek, ők voltak ezen kívül 7-en. :) Mindenki magának intézte a ruhát. Nálunk így szokás. (mármint az anyagi része)
2011. márc. 27. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
nem túlzás, sőt ha többen vannak nagyon jól mutat :) :) Én majd ha lesz esküvő mindenképpen akarok gyerek koszorús lányokat :)
2011. márc. 27. 23:18
 6/9 A kérdező kommentje:
de hogy nezne ki pl ket 7 eves koszorus lany es ket 18?
2011. márc. 27. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond, én 18 voltam, unokahúgom 16, húgom 15, a keresztlányom pedig 4 és mi voltunk 4-en, szerintem nagyon jó volt:)
2011. márc. 28. 00:38
 8/9 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem gond, ha nem egyidősek, vagy ha többen vannak

nálunk eddig úgy néz ki, két kicsi (akik akkor 5-7évesek lesznek), valamint két bnőm (20évesek), de rajtuk kívül még a párom családjából is lesz meg sztem az enyémből is...nagyon jól tud kinézni szerintem...

nálunk 6-7 tuti lesz:)

2011. márc. 28. 09:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Én voltam olyan esküvőn ahol kb mi voltunk a 14.pár. szóval a 4 semmi esetre sem gáz.
2011. márc. 29. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!