Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kreatívkodott az esküvőjén az segítene?
Én csinálom az ültetőkártyákat, de bajban vagyok.
Ilyeneket akarok csinálni: [link]
Vettem hozzá nagy A3-as aranyszínű kartonlapokat, masnit meg mindent. De nem tudom, hogyan nyomtassam rá a neveket. Olyan nem akarok, hogy egy másik papírra kinyomtatom és majd ráragasztom a kártyára és kézzel sem szeretném írni mert csúnyám írok. Szerintem ez a vastag kartont nem is veszi be a nyomtató. Magam szeretném csinálni, nem akarom elvinni máshoz, mert az plusz pénz.
Köszi a segítséget! Ja, és ha lehet jó szájba rágósan írjátok le nekem :)
Elvileg a nyomt
Atón lehet állítani milyen papírra szeretnél nyomtatn (súly)
Mnaszerint választottunk, hogy vigye a nyomtatónk...
A4 esre szabni a papírt.... Majd sima nyomtatapíron kipróbálni a távolságokat, stb..majd kinyomtatni...
Jó móka volt nekünk a meghívók készítése, mire sikerült beállítani....
Másképpen nem lehet... Wordben ügyesen kell tabulátorozni, margókat állítani, stb
Köszi.
Mi az a krumplinyomda?
Szerintem a krumplinyomda az amikor félbevágsz egy krumplit, a felületét kifaragod, festékbe mártod majd rányomod a papírra:D
De a lényeg, hogy nyomtatóval meg lehet oldani.
Lehet venni nagyon szép írásmintájú sablonokat is a kreatív boltokban, amivel az egyes betűket megrajzolhatod. Kicsit időigényes, de ha előtte gyakorolsz kicsit és szép filccel rajzolsz (írsz), akkor jól fog kinézni, csak a sablon betűit kell sorban kitölteni a tollal, lassan, hogy megszáradjon mielőtt tovább húzod a sablont, mert elkenődhet.
Csak egy halvány grafitceruzás vonalat kell húznod, amire ráírod a neveket, ezt utána kiradírozhatod ha már a toll teljesen megszáradt.
Azt előtte ki kell próbálnod, mekkora lesz egy-egy név, hogy középre lehessen helyezni a kártyán.
Vehetsz betűmatricákat is, de abból általában sokat kell, hogy elegendő legyen, kevésbé pénzkímélő megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!