Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki saját magát sminkelte az esküvőjén?
Rajtam avonos és oriflames volt vegyesen,amiket máskor is használok,csak több figyelmet forditottam arra hogy tényleg szépen legyen felvive.
Nyári hőség volt,a szemceruzát kellett újraigazitani,és persze a rúzst és szájfényt,párom lecsókolta sokszor :)
én is AVONost használtam, valamint essence termékeket.
Csak a szájfényt kellett felvinni többször, a többi ok volt, október végi esküvő volt.
Coastal Scents termékeket használtam, előtte nem sokkal rendeltem be őket Ámerikából fél áras akcióban vagy 40 ezer forintért szóval elég jól el voltam látva az eszközökkel.
Igazából nem így akartam, de ahova mentem volna, ott mégse értek rá, maradt ez.
Nem csináltam nagy ügyet belőle, alig festettem magam, nem csináltam semmi extrát, vagy érdekeset, csak kihangsúlyoztam pár szép dolgot magamon. Igazítani se nagyon volt így mit.
Alapból természetes hatású műszempilláim vannak, azzal nem volt dolgom. Szemöldökömet kiigazítottam a megfelelő színnel, ecsettel, szememen nem feltűnő szemhéj púder volt, ajkaimon szintén natúr rúzs, arcomon volt primer por, nagyon kevés alapozó, kis kontúrozás, kis pirosító és ennyi.
Végül nem bántam, hogy így alakult, mert jó sokat ittam, táncoltam, izzadtam, melegem volt, mostam az arcomat hideg vízzel stb. Képzelem egy nagy adag vakolat, precíz kimunkálás milyen véget ért volna, mindegy ki csinálja és mivel.
Így viszont ezzel nem kellet foglalkoznom, nagyon jól éreztem magam, a szinte semmi sminkemmel abszolút nem kellett foglalkoznom, hogy most hogy igyak, meg hogy egyek, meg vajon hogy nézek már ki. Itt olvastam egyszer, hogy valaki szerint a túlélő csomagba az esküvődre tenni kell szívószálat és csak azzal igyál egész este, mert különben a gyönyörű sminkkel mi lesz. Hát bele haltam volna, ha így kell buliznom reggel hatig, hogy közben folyton attól rettegjek, hogy mi lesz a sminkkel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!