Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiknek mostanában (vagy akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek mostanában (vagy akár régebben) volt az esküvőjük, segítenének nekem?

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni, hogy kinek-mennyibe került az esküvője.

Nemsokára neki kellene állnom a szervezésnek, de fogalmam sincs, hogy mostanság milyen árak vannak. Tudom, hogy ez egy tág fogalom, de mégis...

2013. aug. 6. 08:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
miért lett leszavazva, akinek 10 főnél többen voltak az esküvőjén?
2013. aug. 8. 11:51
 12/14 anonim ***** válasza:
az hagyján, de hogy én itt többet senkinek nem válaszolok, az is fix!! mi az isten lepontozni való van puszta adatokban??????
2013. aug. 8. 12:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Csak Polgári esküvőnk volt/Budapesten kicsit több mint másfél éve

17fő

Ruhával nem volt gond, meglévőből öltözködtünk, a férjem öltönyben, én kosztümben voltam.

Illetve a karikagyűrűk nem kerültek pénzbe, mert a nagymamám hagyott rám arany ékszereket, azokat olvasztattuk be és abból csináltattuk a karikagyűrűket. Még a gravírozás is kijött belőle.

Terem bérlése 18.000ft

Menyasszonyi csokrom (kék rózsacsokor): 17.000ft

Torták: a barátnőm csinálta őket:(4db: Fekete erdő, csoki, mogyoró, túró + esküvői marcipán pár)25.000 + 1000ft

Ebéd (mindenki azt rendelt amit akart): 30.000ft

Ajándékok: anyukáknak 1-1 mikulásvirág, +apának 1 tábla csoki 1500ft illetve 2 üveg gyerekpezsgő: 1000 ft

összesen: 93.500ft és mint mondtam 17 -en voltunk összesen.

27/N

2013. aug. 9. 11:06
 14/14 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, én csak rányomtam a zöld kézre, hogy hasznos volt számomra a válasz. Most nézem csak, hogy valami százalékok jelentek meg, de fogalmam sincs, hogy az kik-mi alapján számolják.

Nagyon hálás vagyok azoknak, akik válaszoltak, eszem ágában sem volt lepontozni senkit.

2013. aug. 9. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!