Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek mostanában (vagy akár régebben) volt az esküvőjük, segítenének nekem?
Szeretném megtudni, hogy kinek-mennyibe került az esküvője.
Nemsokára neki kellene állnom a szervezésnek, de fogalmam sincs, hogy mostanság milyen árak vannak. Tudom, hogy ez egy tág fogalom, de mégis...
Csak Polgári esküvőnk volt/Budapesten kicsit több mint másfél éve
17fő
Ruhával nem volt gond, meglévőből öltözködtünk, a férjem öltönyben, én kosztümben voltam.
Illetve a karikagyűrűk nem kerültek pénzbe, mert a nagymamám hagyott rám arany ékszereket, azokat olvasztattuk be és abból csináltattuk a karikagyűrűket. Még a gravírozás is kijött belőle.
Terem bérlése 18.000ft
Menyasszonyi csokrom (kék rózsacsokor): 17.000ft
Torták: a barátnőm csinálta őket:(4db: Fekete erdő, csoki, mogyoró, túró + esküvői marcipán pár)25.000 + 1000ft
Ebéd (mindenki azt rendelt amit akart): 30.000ft
Ajándékok: anyukáknak 1-1 mikulásvirág, +apának 1 tábla csoki 1500ft illetve 2 üveg gyerekpezsgő: 1000 ft
összesen: 93.500ft és mint mondtam 17 -en voltunk összesen.
27/N
Ne haragudjatok, én csak rányomtam a zöld kézre, hogy hasznos volt számomra a válasz. Most nézem csak, hogy valami százalékok jelentek meg, de fogalmam sincs, hogy az kik-mi alapján számolják.
Nagyon hálás vagyok azoknak, akik válaszoltak, eszem ágában sem volt lepontozni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!