Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mostanában a legtöbb esküvőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában a legtöbb esküvőn van valami balhés dolog a vendégek között?

Figyelt kérdés

Nézegetem itt a kérdéseket, meg a családban is gondolkodtam. Teli van ilyenekkel, hogy elváltak, szétmentek, újat találtak, összevesznek, egymásnak mennek, utálják egymást, kit hívjunk meg, de ha őt hívjuk amannak rosszul esik, de ha nem hívjuk az milyen már, de ez meg az nem marad meg egy légtérben stb.

Ezért is lett népszerűbb a kéttanús a költséghatékonyságon kívül? Nekünk is most dilemma, hogy két családot hogy tegyünk, mert az egyik elvárná, hogy a másikat ne hívjuk, a másik csak nem akar az egyik közelében lenni, mi meg amúgy jóban vagyunk velük külön-külön, aztán most itt variáljuk, hogy minél messzebb kerüljenek egymástól...

2013. jan. 31. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Minél messzebb kell ültetni őket, de amúgy nálunk még beszéltek is egymással, nem volt botrány.
2013. jan. 31. 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem az ilyen embereket, mit képzelnek magukról, ha te már meghívod őket, fizeted az ételüket, italukat és nincs bennük annyi gerinc, hogy nem másra, hanem legalább rátok lennének tekintettel és legalább egy napra eláshatnák a csatabárdot. Nem azt mondom, hogy ölelkezzenek, de egy köszönést mindenki ki tud nyögni, utána meg nézzék egymást levegőnek. És ne pattogjanak.

Véleményem szerint, hívjátok meg mindkét családot, de közöljétek velük, hogy az általuk nem kedvelt család is ott lesz.

Néhány rokonnak szólni, hogy azért nézzenek a körmükre, nem erőltetni pl hogy a közös fényképen egymás mellé álljanak stb.

Amúgy a kéttanús esküvőhöz nem sok köze van ezeknek a balhéknak, biztos van egy-két pár,aki emiatt nem tart nagy esküvőt, de a legfőbb okok: nincs pénz, a szülők erőltetése (pl meg kell hívni a Bélát is mert...), szégyenlős az ifjú pár.

2013. jan. 31. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!