Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruhát Romániában: Valaki vett-e mostanában Nagyváradon, és mennyibe került?
Hú, én pont nagyváradi vagyok. Csak egyet mondok! SEMMIKÉPP ne az Ada szalonból vedd(Moldovei utca). Én onnan béreltem és képzeld, hogy az utolsó próba után kicserélte a nő egy másikra! Csak az esküvő napján vettem észre, nem volt mit csináljak. Belevarrta az én melltartómat, rávarrta az én masnimat, de nem az én ruhám volt. Sokkal rosszabb minőség, kisebb is volt. Amit kibéreltem gyönyörű volt, minőségi, ez meg egy összetákolt szar. Persze a nő mindent tagadott és még a rendőrséget is kihívta rám, mikor azt mondtam, hogy nem fizetem ki.
AMúgy 600 lej volt.
Ajánlom az Ely szalont a Primariei utcán, elég szépek vannak és meg is varrnak neked bármit és árban is jók. Sajnálom, hogy én végül nem onnan vettem, csak ez a ruha a másikban nagyon megtetszett és eszembe se jutott, hogy ez történik.
Hol lesz a lagzi? Dekoros? A Ramy decort nagyon ajánlom, nekünk gyönyörűen megcsinálták a éttermet.
Kedves első válaszoló, képet esetleg tudnál küldeni?
Kedves második: én Magyarországon élek, csak mivel a tesóm is Nagyváradon vette a ruháját érdekelt, hogy mennyibe kerülhet most. Tesómnak 2006-ban volt az esküvője, azóta eltelt pár év:)
Jah, értem. Hát általában 75 ezer körül mozognak béreléshez, megvenni kb 1000 ezer.
De az ADA szlaonba semmiképp ne menj!
én innen rendeltem:
És a legfelső sor utolsó előtti ruhája volt! A tulaj tud magyarul, és ami fontos hajlandó is megszólalni magyarul :)
Ely szalont ajánlom én is. Nagyon kedvesek,itt a facebookjuk [link]
irj nekik nyugodtan, magyarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!