Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. menyasszonyi ruha?
Milyen fazonban? Most így linkelek párat a vakvilágba, de ha megmondod, hogy bohókás, romantikus, elegáns stílusú, vagy épp milyen fazonú - klasszikus hercegnős, A vonalú, hableány, empire, stb., akkor többet tudnék segíteni.
Celia Kritharioti:
Alana Goretskaya:
Casa Blanca:
Galia Lahav:
RIki Dalal:
Lazaro:
Justin Alexander:
Kitty Chen:
Michael Cinco:
Rosa Clara:
Yaki Ravid:
Collette Dinningam:
Mori Lee:
Oleg Cassini:
Essence of Australia:
Maggie Sottero:
Pronovias:
Liancarlo:
Sincerity:
Justin Alexander:
Mori Lee:
De egyébként ilyet, amit körülírtál szinte lehetetlen találni (sotteróéknál meg leeéknél mondjuk általában van 1-2 túlextrázott darab...), mert alapszabály, hogy ha a felső díszített, akkor a szoknya sima. Úgyhogy megeshet, hogy neked egyszerűbb lenne varratnod egy ideális szoknya+felső összetételéből...:)
amit linkeltél, az a pécsi Tizsami szalonban van, ha megnézed, az alja is ki van varrva gyöngyökkel, csak a képen nem látszik szépen.
Keress rájuk a google-ban, sok ilyen ruhájuk van! És mikor én voltam próbálni (2 éve) 80-90 körül mozogtak a ruhák!
Ez hogy tetszik?
De nem ajánlom, hogy az oldalról rendelj, én onnan rendeltem ezt a ruhát, de sokkal nagyobb méretet küldtek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!