Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi csokor milyen legyen? +1 kérdés
egy egyszerű estélyi jellegű ivory színű esküvői ruhához milyen virág illik? Fehér rózsa, esetleg kála, vagy milyen?
A menyasszonyi csokorral kapcsolatban még egy, illetve 3 kérdés: El kell dobni? Mikor kell? De ha eldobom, nem tarthatom meg, azé lesz, aki elkapja? Én meg akarom tartani emlékbe. Ti elraktátok?
Miért kéne eldobni? :) Amúgy is a legtöbb hajadon utálja a csokordobós bohóckodást... Ha mégis szeretnél tartani, akkor erre a célra szoktak köttetni egy kisebb, hasonló csokrot, ami így olcsóbb is és jobban repül. :)
Szerintem vidd el a ruhád fényképét a dekoratőrhöz, és kérd meg, hogy adjon tanácsot, milyen virág menne hozzá. Ez azért is jó, mert a díszítő szalagokat, csipkéket és a csokor formáját is hozzá tudja igazítani a stílushoz. Én legalábbis ezt tenném. :)
kérj úgy árajánlatot, hogy menyacsokorra, esetleg e-mailben, majd telefonon koszorúslánynak, végül személyesen egy sima csokorra, így meglátod, mi a különbség :)
amúgy az lemaradt, hogy nem kell azt a csokrot eldobni, csináltass egy kisebbet, akár másik virágosnál! :)
nálunk mondjuk nem is volt csokordobás
Attól, hogy menyasszonyi csokor nem mindenki számolja drágábban. De ha tudom, hogy menyasszonyi csokrot kötök mindenképp a legfrissebb virágot választom, s a kiegészítőket is máshogy választom meg.
Mindegy milyen csokor ugyanúgy számolok árat.
Virágos
Ha küldesz képet a ruháról segítek a csokor választásban.
De nem ilyen alkat vagyok, mint ez a nő a képen. Alacsony vagyok és nem ilyen vékony, a melleim is nagyobbak. Rövid, barna hajam és barna szemem van.
Kiegészítőnek egy gyöngysor lesz a nyakamban és hozzá való fülbevaló, valamint egy kis virág a hajamban.
A kála nagyon messze áll tőlem, az szerintem karcsúbb menyasszonyoknak áll jobban.
Esetleg rózsa szegfű gerbera kombináció?
Szegfű már nagyon kiment a divatból. Rózsa jó, mert tartós, gerbera sem menyasszonyi csokorba való.
Ha a ruha nem teljesen fehér, akkor nem ajánlanék fehér virágot, mert elüthet. Lehetne fehér frézia, s barackszínű rózsa, s csokros rózsa. Az egyszerű, finom csokor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!