Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek menyasszonyi ruhát varratatni?
Menj a burdanna szalonba (burdaanna.hu).
Nagyon jó minőségben készít gyönyörű ruhákat, vannak már kész menyasszonyi ruhák is nézd meg.
Köszi! Hát sajnos senkit nem ismerek, aki ott varratatott volna. Viszont nekik vannak kiállítva ruhák, azok szépek.
Még azt elfelejtettem írni, hogy nem anyagiak végett gondolkozom ezen.
Szerintem ha megfelelő referenciákat tud mutatni az adott varrónő (pl. a kiállított ruhák), akkor megbízhatsz benne.
Ha számodra nem megfelelő színvonalon dolgozna, akkor azt úgy is látnád az addigi munkákon. A leírásod alapján pedig nem valami extra munkát kérsz, hanem egy abszolút alapruhát kövekkel és csipkével kirakva.
Ha esetleg belinkeled az általad kiszemelt szalonok honlapját, tudjuk véleményezni a munkáikat, hogy megerősíthessünk kicsit:)
Én nem mernék...
Bár nagyon kritikus vagyok, a szalonok ruhái nagyrészt nem tetszenek, sak az eredeti ruhák, ha már utánzat akkor ráz a hideg, pedig nem vagOk sznob, vagy olyan akii szórja a pénzt, de egyszerüen nagyon az igényességre törekszem, és eddig nem káttam olyan utánzatot, ami nem csak messziről közelítette volna az eredetit.
Legtöbbször az anyagminőséggel, vagy az azon való spórolással van a gond ( pl nincs annyi ránc, mint ami az eredetin, pedig megkövetelné az a ruha, csak azért mert akkor harmaddal kevesebb anyag kell...
Bonjour szalonban voltál már?
Varatott, csak nem ismered, próbáld meg ;)
burdaanna.hu
Százhalombattán....
Eredeti ruhik vannak... Az anyag is nagyon kellemes viselet...nagyon pozitív tapasztalat volt nekem, főleg hogy 1,5 órn kesztül 3 ember "ugrált körbe" nagyon profik voltak, rámnéztek, és tudták a méretet, ráadásul a reakcióinkból nagyon jól következtettek a stílusra, így nem is adtak rám olyat, ami ne tetszett volna valamennyire, nehéz volt választani..
Igaz, hogy nem Nógrád, de Bp.-től 20 perc..kölcsönzés pedig csütörtöktől hétfőig tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!