Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Merjek menyasszonyi ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek menyasszonyi ruhát varratatni?

Figyelt kérdés
Már nagyon sok szalonban jártam, de nem találtam olyan ruhát, amire azt mondtam volna, hogy igen, ez az! Nem szeretnék túl egyszerűt, de giccseset sem. Már arra gondoltam, hogy megvarratattom. Kértem pár szalonból ajánlatot, neves tervezőktől is (ott azért nem kell írnom, hogy 3x árak vannak, bár bennünk asszem jobban megbíznék). Viszont a közelben van két szalon is, ahol csupán varrással foglalkoznak. A ruhák, amiket ott láttam, mind szépek voltak, számomra szépen megvarrva. Teljesen sima tüllszoknyát szeretnék, uszály nélkül, a felsőrészt pedig díszesebbre gondoltam. Csipke, de csillogós kövek is benne. Viszont félek olyanba belemenni, aminek nem tudom mi lesz a vége.
2013. júl. 2. 14:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell feltétlenül neves szalonban varratni. Keress inkább egy megbízható varrónőt. Referenciát kérhetsz azoktól, akik már varrattak nála elegáns ruhát.
2013. júl. 2. 15:04
 2/14 anonim ***** válasza:

Menj a burdanna szalonba (burdaanna.hu).

Nagyon jó minőségben készít gyönyörű ruhákat, vannak már kész menyasszonyi ruhák is nézd meg.

2013. júl. 2. 15:05
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszi! Hát sajnos senkit nem ismerek, aki ott varratatott volna. Viszont nekik vannak kiállítva ruhák, azok szépek.

Még azt elfelejtettem írni, hogy nem anyagiak végett gondolkozom ezen.

2013. júl. 2. 15:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Pesten keresel?
2013. júl. 2. 15:16
 5/14 A kérdező kommentje:
Lehet Pesten is, igen. Pest, Nógrád megye....
2013. júl. 2. 15:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha megfelelő referenciákat tud mutatni az adott varrónő (pl. a kiállított ruhák), akkor megbízhatsz benne.

Ha számodra nem megfelelő színvonalon dolgozna, akkor azt úgy is látnád az addigi munkákon. A leírásod alapján pedig nem valami extra munkát kérsz, hanem egy abszolút alapruhát kövekkel és csipkével kirakva.

Ha esetleg belinkeled az általad kiszemelt szalonok honlapját, tudjuk véleményezni a munkáikat, hogy megerősíthessünk kicsit:)

2013. júl. 2. 17:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Én nem mernék...

Bár nagyon kritikus vagyok, a szalonok ruhái nagyrészt nem tetszenek, sak az eredeti ruhák, ha már utánzat akkor ráz a hideg, pedig nem vagOk sznob, vagy olyan akii szórja a pénzt, de egyszerüen nagyon az igényességre törekszem, és eddig nem káttam olyan utánzatot, ami nem csak messziről közelítette volna az eredetit.

Legtöbbször az anyagminőséggel, vagy az azon való spórolással van a gond ( pl nincs annyi ránc, mint ami az eredetin, pedig megkövetelné az a ruha, csak azért mert akkor harmaddal kevesebb anyag kell...

Bonjour szalonban voltál már?

2013. júl. 2. 19:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Varatott, csak nem ismered, próbáld meg ;)

burdaanna.hu

2013. júl. 2. 21:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Bonjour szalonban nem voltam, de ha jól tudom az Pécsnél van, nem?
2013. júl. 3. 09:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Százhalombattán....

Eredeti ruhik vannak... Az anyag is nagyon kellemes viselet...nagyon pozitív tapasztalat volt nekem, főleg hogy 1,5 órn kesztül 3 ember "ugrált körbe" nagyon profik voltak, rámnéztek, és tudták a méretet, ráadásul a reakcióinkból nagyon jól következtettek a stílusra, így nem is adtak rám olyat, ami ne tetszett volna valamennyire, nehéz volt választani..

Igaz, hogy nem Nógrád, de Bp.-től 20 perc..kölcsönzés pedig csütörtöktől hétfőig tart

2013. júl. 3. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!