Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik a legelőnyösebb menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legelőnyösebb menyasszonyi ruha alacsony kövér lánynak?

Figyelt kérdés

159cm/71 kg. Legfőképp a szabás érdekel.

[link]

ilyen vagyok kb

2013. aug. 2. 19:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%
A 16-os által linkelt ruhák szépek, de öregesek, neked nincs ezekre szükséged. A 4-es válaszoló ruhája pedig szép volt és ő is nagyon csinos volt benne.
2013. aug. 3. 19:19
 22/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy kifejezetten kövér, nem feltétlen csak a plus size-szerű ruhákból kellene válogatnod. A legjobb az, ha elmész egy üzletbe/kölcsönzőbe, az eladó úgyis tudja (ált.), hogy a te alakodra milyen ruha jó pont.

Egyébként sztem a 16-os által linkelt ruhák nem öregesek. Attól, hogy vmi nem mutat túl sok bőrt vagy nem Disney-hercegnős az alja, attól még nem nagyis vagy undorító... és aki tényleg molett, azoknak tényleg ezek a legjobbak. De sztem a te alakoddal egy báliruhás is jó lehet akár, ha az a stílusod, csak jó helyen vágja el a tested a ruha, az a lényeg.

2013. aug. 5. 04:32
 23/25 anonim ***** válasza:
rengeteg "élő" menyasszony van, nem muszáj modelleken mutatni a ruhát.
2013. aug. 5. 08:47
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem is hercegnős volt, egy jó magas, platformos cipővel. Nagyon csinos voltam.

Én is érdeklődve olvastam, hogy jaj az ilyen ruha nem jó, meg én elve alacsony is vagyok, szóval nekem már csak azért se jó, de ha nem vagyok pálcika akkor se és a kettő miatt együtt szar lesz stb. Közben meg, amiket javasolgattak, azokban mindben úgy néztem ki, mint egy alaktalan amőba, vagy mint egy terhes asszony.

2013. aug. 5. 10:02
 25/25 anonim ***** válasza:

Igaz, már régi kérdés, de hátha aktuális még valakinek.

A megfelelő ruhaválasztásnál 2 szempontot veszünk figyelembe:

1. az alkatod típusát

2. a magasságodat

Szakmai szemmel mondom, nem kritikából, hogy a 4. hölgy ruhaválasztása egyáltalán nem a legelőnyösebb választás volt. Maga a ruha nagyon szép, látszik, hogy jól érzi benne magát, boldog, a gyerekkori álma vált valóra a hercegnős fazonnal. AZONBAN A KÉRDÉS NEM EZ VOLT. Hanem az, hogy melyik a LEGELŐNYÖSEBB fazon. Valóban a 16-os kommentelő küldte a legelőnyösebb ruhákat alacsony, molett hölgyekre, és jól meg is indokolta miért, azonban én még kiegészíteném:

1. alkati szempont: ha körte vagy, tehát szélesebb a csípőd, mint a mellbőséged, akkor válassz mell alatt induló, A-vonalú, vagy egyenes (nem empire!!) fazont. tovább javíthatod az összképet, ha csónaknyakú, illetve rövid ujjas fazont választasz, mert ez szélesíteni fogja a válladat ellensúlyozva a csípőbőségedet, tehát kialakul egy szép optikai homokóra-sziluett. (ne válassz nyakba akasztós fazont, mert azzal az ellenkező hatást éred el.) értelemszerűen, ha mellben-vállban vagy erősebb, ezeknek az ellenkezője fog jól állni: egyenes, empire fazon, nyakba akasztós, mell alatt húzott jó választások lehetnek. ha nagy melleid vannak, ne válassz szívformájú mellrészt, mert csúnyán "ki fognak mászni" a melleid belőle.

2. magasság szempontja: alacsony nőknél SZIGORÚAN FÖLDET SÚROLÓ hossz, vagy hosszabb. csak ez nyújthatja meg az alakot. a hercegnő fazonnal az a gond, hogy sosem ér a földig, így rövidíti a lábakat. ahogyan a csípőből induló szoknyarész is: nem elég, hogy a csípőre tereli a figyelmet, de még a szoknya hosszából is rengeteget "ellop", így nagyon rövidíti a lábakat. (4. számú hölgy képeinél sajnos jól megfigyelhető mindkét hiba, tessék belőle tanulni). tovább nyújtható még az alak uszállyal és a szoknyán lévő, lágy esésű fodrokkal. no meg a hosszú-hosszú fátyollal :)

3. a sellőfazonról: erről csak annyit, hogy akinek nem 34-36-os a mérete, az felejtse el! teljesen mindegy, hogy valaki egy kicsit husis, vagy molett, nem fog neki jól állni és valóban nem is kényelmes viselet.

Nem igaz az a tévhit, hogy minden ruhát fel kell próbálni. Igen is tudatosan kell elmenni nézelődni, mert rengeteg csalódástól, fáradságtól és kiborulástól kíméli meg magát az ember. És kell egy nagyon őszinte anya vagy barátnő, mert ha valakire felkerül egy hercegnőfazon, könnyen "elborulhat", és nem a valóságot látja a tükörben, hanem egy Disney-hercegnőt. ez is mutatja, hogy egy kis részünk örökre kislánya marad, és ez így van jól :) de a házas életbe szerintem érett, felnőtt nőként kell lépnünk.

2014. jan. 9. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!