Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik a legelőnyösebb menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legelőnyösebb menyasszonyi ruha alacsony kövér lánynak?

Figyelt kérdés

159cm/71 kg. Legfőképp a szabás érdekel.

[link]

ilyen vagyok kb

2013. aug. 2. 19:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Én valamilyen pántos darabot választanék. Olyat semmiképpen ne válassz, ami hosszirányba gyűrött, csak mégjobban erősít.

Pántnál valami ilyesmire gondoltam, ami kicsit "fel" vonzza a tekinteteket.

[link]

2013. aug. 2. 20:21
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

Na,pl.az a ruha amit az utolsó linkelt,az tökéletes a te alakodra."A" vonalú ruhát válassz,mert az takarja az alsó feled a beépített fűző,pedig szép dereket csinál:-) Én 164 cm és kb.70 kg voltam.Rám varrták a ruhát.

[link]

Amúgy meg nem vagy kövér,attól még azért messze vagy.a párom úgy fogalmazna,hogy van mit rajta fogni :-)

2013. aug. 2. 20:29
 13/25 anonim ***** válasza:

tegnap 20:29

Jaj, nekem is mindenki ezzel jött...

Nem igaz, hogy csak az állhat jól, amiért van egy kis plussz! A legbiztosabb, ha próbálgatsz, vigyél magaddal őszinte barátnőt és úgy dönts!

4. voltam

2013. aug. 3. 08:17
 14/25 anonim ***** válasza:
6%
Köszönjük Radu Anita, Oradea, Románia
2013. aug. 3. 08:41
 15/25 anonim ***** válasza:
Szívesen...:)
2013. aug. 3. 09:29
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

Egyrészt: nem vagy kövér, maximum husi. Neked még nem kell plus size ruha, viszont a szabásra, anyagra, kialakításra érdemes odafigyelni.

Amit a többiek linkeltek, azok nem a legjobbak sajnos (kivéve a mell alatt szabottakat, azok jó példák voltak). Az A vonalú elmegy, de a linkelt ruhák mind erős, díszített, fodrozott, húzott anyagúak voltak, amik viszont erősítenek. Tehát ha A vonalút szeretnél, a linkelt példákat pont kerüld.

A 4. válaszadó ruhája maga a siralom. Önmagában ahogy nézem ő sem épp kövér, maximum husis, de az a ruha valóban 2x akkorának mutatja, mint kellene, ráadásul a hasig való mellkivágás fejméretű kebleket kerített neki. Rég láttam ilyen rossz megoldást, hogy a csípővonalban elvágott szoknyáról ne is beszéljek, amit kifejezetten csak 40 kiló vasággyal típusú hölgyeknek lehet javasolni (itt van rá egy jó, ízléses példa: [link]

Na ezt leszámítva. Szabásból jók a pántosak, rövidujjasak, nyakbakötősek, akár garbós szabásúak is, szoknyából mint mondtam valóban az A vonal, vagy a mell alatt szabott empire stílusú. Ha lehet, kerüld a pánt nélküli fazonokat. Azonban nem CSAK ezt kell figyelembe venni! Nagyon fontos szempontok, hogy ha lehet, ne legyen nagyon díszített, húzott, rakott, stb., mert ezek kövérítenek. Másik szempont, hogy az anyaga lágy, könnyű legyen, és ne merev, kemény tartású, mert az szintén kövérít (ezért nem jó, ha A vonalú, de pl. taft). Színárnyalatban főleg a törtfehérek jók, a színtiszta fehér szintén nagyobbít.

Tehát a te alakodra jó ruhák pl.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (a vonalúra nagyon jó példa!)

[link]

[link]

2013. aug. 3. 12:29
 17/25 anonim ***** válasza:
már ne is haragudjatok, de akiket linkeltetek neki, azok jó 100, 100+os nők... kövér meg nem vagy, max picit husi...
2013. aug. 3. 17:46
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 4es, elárulod h a képeken van rajtad magassarku cipő?
2013. aug. 3. 18:12
 19/25 anonim ***** válasza:

"már ne is haragudjatok, de akiket linkeltetek neki, azok jó 100, 100+os nők... "

Mivel 2 féle modellkategória van az esküvői ruhákhoz: a 40 kiló vasággyal és a 90+. Na ebből a két példából az előbbivel sokat nem lehet rajta segíteni, hiába sokkal vékonyabb a 2. kategóriánál, mégis azok a fazonok előnyösek neki.

2013. aug. 3. 18:17
 20/25 anonim ***** válasza:
68%

ma 12:29

Szerintem meg amiket te linkeltél borzalmasak, ilyet sose vennék fel, max ha 50 évesen mentem volna férjhez. Ekkora cicit meg nem a ruha csinált, hanem alapból nagy mellem van(hálistennek)

Nem volt magas a cipőm, kb 5-6 centi.

2013. aug. 3. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!