Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit javasoltok ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Leírom töviről hegyire mi a történet:

A párom és én most döntöttünk úgy,hogy össze házasodunk.Már van gyermekünk.Nem akarjuk nagy dobra verni,igy csak két tanús lesz a szertartás.Utána 25 fővel lesz egy kis vacsora(nem lagzi).Párom öltönyben lesz,én meg bézs színű alkalmi ruhára gondoltam.Csak sajnos épp most jött be egy váratlan kiadás.Úgy volt eddig,hogy két ruhám lesz.Egy magára a szertartásra egy pedig az utána következő vacsorára.De így összébb kell húzzuk magunkat sajnos.Szerintetek óriási nagy baj,illetlenség stb ha nem cserélek ruház,hanem ugyan abban megyek a vacsorára is amit a szertartáson viseltem?Illetve szeretnék még kozmetikushoz,fodrászhoz és manikűröshöz is menni.MIt gondoltok?Van valakinek jó ötlete?

2013. aug. 1. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Ha nincs pénz nagy lagzira akkor már teljesen mindegy,hogy hányszor tudsz átöltözni.
2013. aug. 1. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, nem illetlenség. Boldogok vagytok, és erre van pénzetek. Az egy ruha is elég.
2013. aug. 1. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy nem 2 tanús lagzinál, hanem ahol van násznép is, ott is ugyanabban a menyasszonyi ruhában van a menyasszony a házasságkötés és a vacsora alatt is, majd pedig menyasszony tánc után menyecske ruhát húz fel. Akkor te miért ne lehetnél ugyanabba a ruhába?
2013. aug. 1. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs ezzel, nem illetlenség nyugi.

Lagziban is a menyasszonyi ruhában van éjfélig a menyasszony, utána öltözik át menyecskeruhába, magyarán a vacsora, ebéd alatt mindig menyasszonyiban vannak, ezt így szokás :)

2013. aug. 2. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!