Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy esküvő?
200-300 000 Ft-ért tudok ruhát és nagyon szép csipkés tüllös fodros meg minden szóval nagy és még uszálya is van meg nagy fátyol szóval álomruha (legalábbis nekem)?
Ehhez mit szóltok valami ilyesmire gondoltam: [link] csak kicsit extrábbra meg diadémra?
A gyűrű ha szintén szép és persze aranyból van (és ha van ilyen külön vagy az valami más akkor kő is van benne meglehet hogy mind aranyból van nem tudom azért írtam oda) akkor darabonként mennyibe kerül 100 000 Ft-ból kijön egy?
Ha valami szép étteremben vacsorázunk ami nem a legdrágább de azért nem is a legolcsóbb akkor kijön 15 000 Ft-ból/ fő?
Menyecske ruha mennyibe kerül pl.: [link] a jobb oldali?
Általában piros szokott lenni?
A cipő mennyibe kerül?
A menyecske ruhához kell külön cipő vagy lehet az eredeti is?
A fodrász a körmös és a sminkes mennyibe kerül ha nem a legolcsóbb helyre megyek természetesen egy olyanhoz aki nem drága de nagyon ügyes?
A zenekar, a fotós, a videós és a vőfély mennyibe kerül mármint mennyit kérnek majd úgy átlagban?
És egy öltöny ha valami márkás és jól néz ki melyik a jobb az előbbi vagy ha csináltatunk?
Melyik az olcsóbb?
Esküvői járműnek mit javasoltok?
Mennyibe kerül egy limuzin ha olyat bérelünk amire nincs ráírva hogy bérelhető?
A hintó jobb és az mennyibe kerül?
A meghívók /fő mennyibe kerülnek?
A köszönő ajándék mennyibe kerül /fő mit szokás adni?
A virág mennyibe kerül ha valami szépet rendelünk?
És a torta, az nagy lenne és nagyon szép, díszes?
És ez az egész körülbelül mennyibe kerülne? 3 millióból kijönne?
A nászút ha külföldre lenne valami szigetre vagy Olaszországba mennyibe kerülne?
Bocsi a sok kérdésért nagyon érdekel hogy ezt hogy lehetne kihozni?
Előre is köszi a válaszokat.
Bakker hogy lehet valaki ennyire életképtelen?!
Itt ülsz a gép előtt, nemhogy rákeresnél azokra a dolgokra, amik érdekelnek, és megnéznéd a dolgok árát.
Mi honnan a búbánatos lószerszámból tudnánk, hogy neked mi a szép?!
Nem vagy te még érett a házasságra, ha ennyinek sem tudsz utánajárni....
Nekünk jövöre lesz kb 30 fö.
A kaját Szép kártyával fizetjük ugyh.az nem kerül "pénzbe".
A ruhámat az ebay-röl rendelem kb 30 ezer.A gyürük 30-40 ezer!Terembérlés 30 ezer.Zenész nem lesz,vöfély sem.
Virág,köröm,torta,smikes 20 ezer!
Nekünk ennyire futja!
Oké,h nagy nap meg minden,de durván 200 ezerböl is lehet a Nagy Napom!!!!!Sztem is fontosabb h kimondod az Igen-t az egész család/barátok elött.Jah nászút meg a balcsi lesz! :-)
Oké lehet hogy azért nem így gondolkodok mert még gyerek vagyok.
Köszönöm a válaszokat.
Részemről a téma lezárva majd ha lesz időm leírom a kérdésre a pontos választ.
Őő... Középkategóriás fotós 110 volt plusz a fotokönyvek darabja 15e...
Utolső, ha fogalmad sincs az egészről, akkor miért válaszolsz?
Cak kérj kérlek 3 olya fotóstól árajánlatot, akinek van portfóliója...csak kiváncsoságból...
Aztán kiváncsi vagyok a tapasztalataidra..,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!