Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy esküvő?
200-300 000 Ft-ért tudok ruhát és nagyon szép csipkés tüllös fodros meg minden szóval nagy és még uszálya is van meg nagy fátyol szóval álomruha (legalábbis nekem)?
Ehhez mit szóltok valami ilyesmire gondoltam: [link] csak kicsit extrábbra meg diadémra?
A gyűrű ha szintén szép és persze aranyból van (és ha van ilyen külön vagy az valami más akkor kő is van benne meglehet hogy mind aranyból van nem tudom azért írtam oda) akkor darabonként mennyibe kerül 100 000 Ft-ból kijön egy?
Ha valami szép étteremben vacsorázunk ami nem a legdrágább de azért nem is a legolcsóbb akkor kijön 15 000 Ft-ból/ fő?
Menyecske ruha mennyibe kerül pl.: [link] a jobb oldali?
Általában piros szokott lenni?
A cipő mennyibe kerül?
A menyecske ruhához kell külön cipő vagy lehet az eredeti is?
A fodrász a körmös és a sminkes mennyibe kerül ha nem a legolcsóbb helyre megyek természetesen egy olyanhoz aki nem drága de nagyon ügyes?
A zenekar, a fotós, a videós és a vőfély mennyibe kerül mármint mennyit kérnek majd úgy átlagban?
És egy öltöny ha valami márkás és jól néz ki melyik a jobb az előbbi vagy ha csináltatunk?
Melyik az olcsóbb?
Esküvői járműnek mit javasoltok?
Mennyibe kerül egy limuzin ha olyat bérelünk amire nincs ráírva hogy bérelhető?
A hintó jobb és az mennyibe kerül?
A meghívók /fő mennyibe kerülnek?
A köszönő ajándék mennyibe kerül /fő mit szokás adni?
A virág mennyibe kerül ha valami szépet rendelünk?
És a torta, az nagy lenne és nagyon szép, díszes?
És ez az egész körülbelül mennyibe kerülne? 3 millióból kijönne?
A nászút ha külföldre lenne valami szigetre vagy Olaszországba mennyibe kerülne?
Bocsi a sok kérdésért nagyon érdekel hogy ezt hogy lehetne kihozni?
Előre is köszi a válaszokat.
9-es: :DDDD Nagyon röhögök.
Kérdező, mindez nagyban függ a vendégek számától...
Először is nem vagyok Orbán gyerek
Másodszor nem vagyok 9 éves jóval öregebb vagyok
Harmadszor kb. 100 fő lenne és mondtam hogy csak érdeklődés sok esküvő volt mostanában és érdekel mennyiből csinálták és hogyan.
Hát, az alapján, ahogy a kérdést megfogalmaztad, nem tippeltelek volna 9-nél többnek... De ezekszerint idősabb vagy, csak nagyon-nagyon naiv.
Tudod, az sem mindegy, hogy hol volna a lagzi? Moszkva, Budapest vagy Tápióböszörmény.
A "nagyonszép" meg elég tág fogalom, mondjuk nekem az orchidea nagyon szép, Neked meg lehet, hogy a pitypang is az. És az sem mindegy, hogy Vera Wang, vagy Borsi néni szalonja...
Igényeidet látva, olyan 2-2,5 millio.
Nekünk 110re olyan 1,4 lesz...
Ruhám 150e fotós 140.... Stb teát nem lcsósítju el...csak megválogatunk, ésa menü nem 15e
Akik rendesen válaszoltak azoknak köszönöm.
Az igényeim kivülről lehet hogy egy kicsit nagyok de én csak egy emlékezetes napot szeretnék mivel csak egyszer házasodok egyébként lehet hofgy volt olyan hely ahol kicsit többet mondtam de nem tudtam ugyanis nem sűrűn varratok magamnak menyasszonyi ruhát.
Azért az egy mondatért nem kell kigúnyolni másokat kicsit belekavarodtam. és elég ciki hogyha egy beszólás így feldobja a napod nem lehet valami izgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!