Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Németh-Erős? Hogy hangzik?
ha-ha-ha...
Elég ciki, ja!
Szerintem is elég gáz,de te voltál kíváncsi a véleméynünkre. Gondolj bele,hogy már most hányan kinevetnek,mi lesz később...
Szerintem meg legyél simán Németh X...én is így vettem fel a férjem nevét,meg most már amúgy sem divat a Némethné...
Nem igaz, hogy nem lehet megérteni, hogy nem akar -né lenni! Miért hülye p.csázod le, talán mert irigykedsz, te szívesen lennél akár még Németh Józsefné is, csak senki nem ad neked ilyen pozíciót? Úhh sajnálatos.... Nem azért nem akar -né lenni, mert ciki, hanem mert van, aki úgy gondolja, hogy nem veszi fel ebben a "tartozék" formában a férje nevét. A kötőjeles az más, főleg azért, mert azt a formát a férj is felveheti, lehetnek miond a ketten Németh-Erős X.
És kérdező, messze nincs attól, hogy csúfnév legyen, egyáltalán nincs abban a kategóriában!
Én nem tartozéknak érezném ettől a "né" szócskától magam, az nem ezen múlik, sokkal inkább a leendőbelimhez fűződő viszonyomtól, azzal való kapcsolatomtól...
Hülye p*csa vagy te! Amúgy, nehogy kihagyjam a megtisztelő megszólításod! Tudod?! Neked szól!
Nekem egyszerűen nem tetszik az, hogy ...-né. Ennyi! Van ilyen, nem? De...
Köszönöm annak, aki a megfelelő érettséggel közelítette meg a témát!
Mert voltak előbb is sokan, akiknek nem teszik ez a névpárosítás, csak az a különbség ember és ember között, hogy ők kulturált formában is képesek voltak véleményt nyilvánítani.
Ez a jó ebben az oldalban, nem kell '"látnod" ki ír véleményt..., a válasza elárulja az igazi arcod...:)
11:20 vagyok
végül hogy döntesz? a lényeg, hogy neked tetsszen a neved, de tény, hogy fura a hangzása ennek a 2 névnek így együtt. Azért nem annyira, hogy nem tudnám visszafolytani a röhögést, ha bemutatkoznál. (az már más téma, hogy nekem nem tetszenek ezek a dupla neves variációk, de ez magánügy. mert pl. vannak olyan emberek, akiknek alapból dupla nevük van. most az ilyenekre is gyakran azt hiszik, hogy házasok. Pl. hallottam egy sztorit, nevezzük kiss-nagy évának az illetőt. ez volt a leánykori neve és már falra mászott attól, hogy kissnének hívják azok, akik csak felszínesen ismerik. Mikor felvette a férje nevét és lett szabó éva, sokan meglepődtek. Ez a bajom ezzel a dupla névvel, sok félreértésre ad okot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!