Elfelejtettem milyen egyedül lenni. Veletek volt már ilyen? Mit csináltatok? (tudom, hogy furcsán hangzik, bővebben lent)
Szia!
Az én férjem 3 év után utazott el 2 napra. Nagyon fura volt, folyton őt kerestem, mert megszoktam, mindig ott van.
Nem tudtam aludni, mert hiányoltam a szuszogását.
Én arra használtam, hogy csináltam egy nagyon-nagyon-nagy takarítást.
Utolsó nap pedig megnéztem egy filmet, amit már régóta akartam, de őt nem érdekelt. Majd elkezdtem készülődni, mert jött haza. Volt időm sokáig ücsörögni a kádban, hajat mosni stb.
Nyugi, nem sokára otthon lesz ő is!
13:20-vagyok
szinte sose vagyok egyedül, mert komolyan mondom félek.
félek attól, hogy egyedül senki vagyok.épp ezért mindíg barátnő, párom, család...
Jártam hasonló cipőben, amikor a férjem 1,5évig munkanélküli volt. Az nagyon jó érzés volt, hogy olyan sokat tudtunk együtt lenni. Rengeteget sétáltunk, kirándultunk, próbáltuk pozitívan átvészelni azt az időszakot és egymásra koncentrálni, és néha még mai is furcsa, hogy nincs itt velem (mert dolgozik), de én azért gyűjtöttem közben a pontokat, hogy miket csinálnék, ha nem együtt lennénk (szerettem volna könyvtárba menni, lányos filmeket megnézni, lányos zenéket hallgatni, stb.) és azokat most meg tudom csinálni.
Csinálj te is olyasmit, amit szívesen megtennél, de a párodat zavarná, ha ott lenne veled (tedd be a Bridget Jonest)
Vagyok most is igy.
Délutántól reggelig párommal vagyok,melóba is együtt jövünk,beérve megy a folyamatos csivitelés,5 perc csend nincs,hétvégén végig párommal meg megyünk szülőkhöz/nagyszülőkhöz.
Múltkor nem volt kedvem,elment nélkülem a szüleihez...3 órát birtam ki,neteztem,de nem tudtam magammal mit kezdeni (egyedül nem végzek házimunkát se,ketten szoktuk,ugy nem rossz),ugyh utánamentem busszal:)
foglald le magad,takarits ki,holnap főzz valami finomat mire hazaér,ma meg netezz,fesd ki a körmöd,engedj egy kád vizet,nézd meg a legcsöpögősebb filmet,amit kettesben nem lehet mert végignyafogja,és hasonlók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!