Elfelejtettem milyen egyedül lenni. Veletek volt már ilyen? Mit csináltatok? (tudom, hogy furcsán hangzik, bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ez biztos nagyon hülyén hangzik, de tényleg így érzem. A barátommal együtt élünk, és mivel egy ideje nincs munkája, minden percben együtt vagyunk, elkísér mindenhová, hogy ne unatkozzon. Ha nem vele voltam mostanában, akkor a családommal, vagy a barátaimmal. Csak most gondoltam bele, hogy nem is emlékszem mikor voltam utoljára egyedül. Még a boltba is jött velem valaki mostanában, a buszon is mindig összefutottam valakivel, értitek. Ma viszont mégis úgy alakult, hogy egyedül vagyok egészen holnap délutánig. A problémám, hogy teljesen rosszul érzem magam, nem találom a helyem egyedül, nem tudom mit csináljak, csak a holnap délutánt várom, hogy megint ne legyek egyedül. Tudom, hogy mindenkinek nagyobb gondja van ennél, csak tök megijeszt, hogy ennyire nem vagyok önálló, és észre sem vettem, hogy ennyire függök mások társaságától. Nektek vannak ilyen tapasztalataitok? Ez miért lehet? Csak hozzászoktam hogy vannak körülöttem, vagy velem van a baj?2011. ápr. 26. 13:17
21/23 anonim válasza:
"A válaszolók 98%-a valószínűleg nő.Igen, ez azért van, mert a "gyengébbik" nemn ek általában fogni kell a kezét, egyébként eltéved könnyedén az élet fura dolgaiban....."
ez nem igy van,párom elég férfias jelenség többszáz alkalmazottal akik félnek tőle,mégis ha egyedül marad 2 ónál többre kétségbeesett kisfiúvá változik...
22/23 anonim válasza:
Fene tudja. Férjemmel megbeszéltük, hogy ha valamelyikünk kicsit magányra vágyik, akkor nincs belőle probléma, szólunk. Néha, kb havonta egy napot külön is töltünk. (Nekem ez duplán jó, mert a horkolása miatt elég rosszul alszom.) Utána meg jobban lehet örülni a másiknak.
23/23 anonim válasza:
Hat... Huu de xar lehet neked, en meg azt felejtettem el, milyen parkapcsolatban elni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!