Elfelejtettem milyen egyedül lenni. Veletek volt már ilyen? Mit csináltatok? (tudom, hogy furcsán hangzik, bővebben lent)
"a gyengébbik nemn ek általában fogni kell a kezét, egyébként eltéved könnyedén az élet fura dolgaiban....."
Igen, sajnos. Mert nem nőnek fel.
Én is így voltam ezzel. Az 5 év alatt, amióta együtt voltunk (akkor) a férjemmel, egyetlen teljes éjszakát töltöttünk csak külön.
1 évig munkanélküli volt, otthon voltunk a fiunkkal hármasban, nagyon megszoktam ezt.
Aztán fekete levesként (ami igazából jó is volt egyben) munkát kapott egy másik városban. Ő leköltözhetett, mi még nem. Külön töltöttünk egy egész hónapot, csak hétvégén láttuk, és ezalatt teljesen megszoktam. Az első 1 hét nehéz volt, és a csütörtök-péntek is, de a többi idő gyorsan eltelt.
Szerencsére azóta elkészült a lakás, és újra együtt lehetünk:)
Próbálj meg heti 1x csinálni valamit egyedül, sokat fog segíteni, most pedig nézz filmet, fürödj egy nagyot, olvass, takaríts.
Nem vagy kapcsolatfüggő, ez teljesen normális érzés! A kapcsolatfüggő az, akinek nem számít, hogy kedveli/szereti-e a társaságát a lényeg az, hogy ne legyen egyedül. Te nem azért vagy a pároddal, mert neked rossz egyedül hanem mert szereted. A szeretet jele pedig az, hogy hiányérzeted van ha nincs veled a sok együtt töltött időd után.
Már másfajta az én helyzetem, de hasonló. Nyáron és a suliban még gimnáziumban folyamatosan tudtunk találkozgatni, de évközben, főleg egy nehéz egyetemen ez már bonyolultabb. Szabályosan hiányérzetem van és kongok az ürességtől belül.
Azt tanácsolom, hogy tegyél be egy jó filmet, menj el fodrászhoz, takaríts ki, vagy mozdulj ki ezen a napsütötte napon! (:
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!