Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti nem lennétek mérgesek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem lennétek mérgesek?

Figyelt kérdés

2 hét múlva esküvőbe megyünk. Múlt héten szóltak. Nem konkrétan a meghívót hozták ki egy hete, hanem akkor tudtuk meg, hogy lesz. Mert hirtelen döntés volt, és úgy kértek időpontot, hogy minél előbb. Szóval nem csak elfelejtettek értesíteni.

Persze ugyanolyan lagzi lesz menyasszonytánccal stb.

Oda-vissza 700 kilométert kell utaznunk, ki lehet számolni mennyibe fog már ez kerülni. Meg ugye ajándék, gyereket öltöztetni valamibe, mert évente kinövi és a többi.

Amióta szóltak én olyan ideges vagyok, egyáltalán nem volt betervezve egy ekkora kiadás. Ráadásul közeli rokon, és az oda-vissza hívás-ajándékozás miatt meg van azért, hogy mennyit illene adnunk. Persze, ha csak bedobjuk sose tudják meg, de leégne a bőr az arcomról.

Volt már másnak is ilyen hirtelen esküvői meghívása? Mit csináltál?

2013. júl. 17. 22:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem felöltöztetném a gyereket valami csinosba,azért új ruhát nem vennék. Végülis még kicsi, nem fogja érdekelni,hogy a szomszédasztalnál ülő lány fodros koktélruhában van ő meg miért van csak kisruhában.
2013. júl. 18. 11:05
 12/12 anonim ***** válasza:
figyelj, mi egy évvel előtte már mondtuk, hogy mikor lesz az esküvő, a férjem 6 unokatestvére közül 2, ismétlem, kettő volt ott úgy, hogy az egyikük a szomszéd utcában lakik, a menetet végignézte, de még a templomba sem jött el, pedig tudta. Nektek meg szólnak 3 héttel előtte. Szerintem nem bunkóság azt mondani, hogy ne haragudjatok, de nem tudjuk anyagilag megoldani, hogy elutazzunk hozzátok és még adjunk is. Vagy beszéljétek meg, ha közeli rokon, biztos megérti, hogy az ajándékot csak később tudjátok odaadni, ez most megterhelné a családi kasszát. Nem ciki szerintem, főleg nem ennyi idővel az időpont előtt.
2013. júl. 18. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!