Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarok soha megnősülni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok soha megnősülni, se gyereket ez normális?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy azért gondolom, így, mert még lehet "túl" fiatal vagyok (21/F), de lehet, azért, mert még soha nem voltam IGAZÁN szerelmes.

De ugyanakkor nem tudnám Magam ennyire elkötelezni.

Velem van a baj?

2009. okt. 19. 14:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
98%
Én férfi vagyok, és szerettem volna apa lenni, de most már lemondtam róla, mert annyit csalódtam azokban a hölgyekben akikkel összehozott a sors. Hogy egy nő letud-e mondani erről a vágyról? Hát, a fene tudja.
2009. okt. 19. 14:39
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
egy tuti...ha még szűz vagy akkor nagy érzések fognak ahhoz a lányhoz kötni akivel elveszted majd
2009. okt. 19. 14:40
 13/25 A kérdező kommentje:

14.40es

Miből gondolod, tapasztalat?

Mi van ha már, úgy gondolom, hogy, úgy sem tudom szerelemből elveszíteni és már tök mindegy lesz számomra csak megtörténjen alapon vesztem el akkor is?

2009. okt. 19. 14:43
 14/25 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy ne ez legyen a véleményed. Soha ne mondd, hogy soha, mert nem tudhatod, mi lesz a véleményed erről úgy 10 év múlva vagy esetleg ha olyan lánnyal találkozol, akibe úgy igazán beleszeretsz. De most szerintem teljesen normális és nem egyedi a gondolkodásmódod. Persze ha később sem változik, azzal sincs semmi gond, ha Neked nem kell család. Egy életed van, az a tiéd. Persze azért azt is illik tudni, hogy sokan vannak, akik nem nősültek meg (inkább úgy fogalmazok, nem éltek együtt azzal, akit szeretnek), nem született gyerekük és idősebb korukban már megbánták, hogy így alakult (így alakították) az életüket.
2009. okt. 19. 14:50
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

20 éves lány lennék ismét:

Feltételeztem, hogy voltak kapcsolataid, de én az igazit úgy értettem, hogy az a lány, akit ha nem is akarsz feleségül venni, de vele akarsz maradni végleg.

Mint mondtam, szerintem nem gond, hogy így érzel. Még változhat is, ha meg nem, akkor meg így érzel és kész.

Sokáig én sem akartam gyereket, aztán jött a párom és megváltozott minden.

Talán nálad is így lesz...

2009. okt. 19. 14:56
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
NE rágd magad hülyeségen. Mit akarsz 21 évesen??? Ez így van rendjén. Meglásd 30 -35 éves korodra megváltozik a véleményed, bőven elég akkor nősülni. Ha meg nem akkor nem. Sokan maradnak agglegények mi van abban??? Igen, normális amit érzel, és nem nem veled van a baj. Azt sem értem, miért csinálsz ebből problémát...
2009. okt. 19. 15:06
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
nem egy esetet láttam már amikor egy 20éven fölüli fiú még szűz volt.a fiúknál 20on fölül már ritka mikor még szűz.az ilyen fiúk az első lányhoz nagyon ragaszkodnak és soknak ő lesz a nagy ő.hangsúlyozomez nem törvényszerű természetesen,csak volt egy pár ilyen a környezetemben.
2009. okt. 19. 15:07
 18/25 anonim ***** válasza:
96%
Eljel, ismerkedjel, probald megtalalni az igazit! Lehet hogy osszehoz a sors egy olyan lannyal, aki ugyanugy, mint te nem akar soha hazasodni, es gyereket se akar. Ki tudja?! Viszont egyedul lenni szerintem nem jo. Tudod, az ember tarsas leny! Probalj meg talalni egy szereto lanyt, hidd el jo erzes az, nagyon jo!:)
2009. okt. 19. 15:08
 19/25 anonim ***** válasza:
66%

soha ne mond azt, hogy soha.

nem tudod mit hoz a jövő.

2009. okt. 19. 15:11
 20/25 anonim ***** válasza:
83%
szerintem normális, én már megtaláltam az igazit és így se akarunk soha gyereket 18L, 20F
2009. okt. 19. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!