Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 3 hetem van fogyni 5 kilót az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hetem van fogyni 5 kilót az esküvőmig. Hogyan sikerülne, milyen módszerrel?

Figyelt kérdés
Idegességtől kicsit elengedtem magam. Az a típus vagyok, akin még 1 kg is látszik, nem még 5. Szeretnék olyan esküvőt, amiről mindig is álmodtam. Tökéletesen akarok kinézni. Ötleteket tudnátok adni?
2013. júl. 10. 18:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Van még 1 hete arra hogy visszaálljon utána, hiszen ha 2 hétig nem eszik és másnap lenne a nagy nap a levessel eltelne ...
2013. júl. 10. 18:51
 12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! elírtam, 4 hetem van 5 kg-t leadni. Ennyi csupán a felesleg is rajtam. Legközelebb nem a kajához nyúlok, ha ideges vagyok, hanem levezetem mozgással, az is biztos.
2013. júl. 10. 19:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sima napi "Réka napi 20 perc" cel amiből 2 blokkot tehát 40 et csináltam, 2 hét alatt simán leadtam 2,5 et...most folytatom a többit, nekem is 5 kg többletlem van, most fogok ennek a 13-naposnak nekiállni...
2013. júl. 10. 19:07
 14/22 anonim ***** válasza:
Insanity edzésprogram.
2013. júl. 10. 19:19
 15/22 anonim ***** válasza:
48%

Nekem ajánlották a Paleo diétát is, ami nem hülyeség.

Viszont én annak a híve vagyok, hogy mérsékel kell mindenből enni.S lehet akármilyen csodaszer, ha valaki nem mozog nem ér sokat.

2013. júl. 10. 19:47
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

A paleo nagyon veszélyes......(hosszú távon)

Csak annyit mondok, hogy a paelotikumban 30 volt az átlagéletkor, és a halálozások korai ideje inkább az étkezésre, mint a betegségekre foghatóak....

Nem akarok belemenni...nem táplálkozástudományt, hanem csak elelmiszermérnökit végeztem...

Ennek ellenére kíváncsi lennek,hogy azok, akik még 4 éve is azt mondták, hogy a margarin és az olaj egészségesebb mint a vaj, vagy a zsír, azok mennyire húzzák most össze magukat.

(Sotén még azt tanították, amikor nekünk egyértelmű kimutatásaink coltak ennek a megcáfolására)

Kb ilyen lesz a paleo is...

2013. júl. 10. 20:04
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Akik itt a Norbi Updatet meg Rékás cuccokat ajánlanak.. Ne higgyétek, hogy ők a sima mozgástól ilyenek. Ott is precíz belőtt étrend van.

Az meg ha heti 1 kilónál többet fogysz, a bőröd nem fogja bírni követni, és nem lesz feszes, lógni fog.

4 heted van rá, meglehet oldani simán.

(Nem csak egy okoskodó kisgyerek vagyok, benne vagyok a témában.)

2013. júl. 10. 21:39
 18/22 anonim ***** válasza:
kaloriabazis.hu
2013. júl. 10. 22:15
 19/22 anonim ***** válasza:
3 hét alatt 5 kiló az sima ügy. Én az idegességtől étvágytalan szoktam lenni. Anno a szalagavatóm előtt, és nemrég az esküvőm előtt is úgy jártam, hogy 1 hét alatt ment le 5 kiló. Elég vicces volt, és dejavum volt legutóbb, mivel a szalagavatókor is ugyanez történt. Esküvő előtt egy héttel volt az utolsó előtti próba. Tökéletes volt a ruha. Aztán pénteken kellett érte menni, még akkor is felpróbáltam, és mivel szerencsére fűzős ruhám volt össze lehetett venni, de még így is majdnem nagy volt. Ennek az volt a titka, hogy nem igazán ettem. Egy nap max. egyszer, de volt, hogy lefekvéskor az jutott eszembe, hogy ma nem is ettem. Nem egészséges, az biztos, de 3-4 hét alatt az az 5 kiló semmi. Észrevétlenül le lehet fogyni, csak oda kell figyelni, hogy mit eszel. Az a diéta amit egy előző válaszoló írt az elég szimpi és szerintem tartható is, már ha valaki eleve nem az ötszörösét ette eddig. Ha mozogsz, akkor oké, ha nem, akkor esténként menj el futni mondjuk.
2013. júl. 10. 22:24
 20/22 izomszörp válasza:

Gondolom meg van az esküvői ruha, és itt ott szűk lett egy kicsit. Húgom is így járt.

Adipokill+mozgás+normális étkezések.

2013. júl. 12. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!