Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyát lehet vinni a házasságkötő terembe?
"Mit keresne ott egy síró csecsemő/szaladgáló kétéves/büdös nagybácsi? Hagyjátok valamelyik szomszédra, vagy addig maradjon egyedül."
Kérdezd meg, az a biztos. Így is, úgy is lesz, aki megbotránkozik majd rajtatok, úristen, egy kutya a házasságkötő teremben, itt az apokalipszis.
Haters gonna hate.
2013. júl. 10. 10:05
Az a baj, hogy még nagyon pici. Egy idősebb, jól nevelt, engedelmes kutya nem hiszem hogy bárkit is zavarna, de egy pár hetes kölyök azért problémás. Ő nem fogja végigülni a szertartást, és ekkora kölyöknek még az sem tesz jót, ha 50 idegen abajgatja. Nem biztos, hogy megengedik.
2013. júl. 10. 10:14
Szerintem meg egy nyolc hetes yorkie például kiválóan elvan a gazdája ölében, meg sem fog mukkanni.
2013. júl. 10. 10:18
2013. júl. 10. 10:27
én meg a teheneket nem tudom kire hagyni...
2013. júl. 10. 10:59
15: hisz viszed magaddal a házasságkötésre, menyasszonyi ruhában, akkor mi a gond? :P
2013. júl. 10. 11:10
te vagy a menya/vőlegény, vagy csak egy vendég? Ha vendég (erre gondolok a családtag-ból), akkor a párt is meg kellene kérdezni. Én pl. nem örültem. Sosem lehet tudni, hogy viselkedik egy kutya, ekkora tömegben szerintem még nem is volt...
2013. júl. 10. 11:12
Nem akarlak bántani #10, de gyogyittasd magad!!!!
2013. júl. 10. 13:30
Kedves kérdezö! A családtag kifejezést nem teljesen értem. Apukád, vagy anyukád, esetleg testvéred az az eb? Használjuk már helyesen a fogalmakat!
2013. júl. 10. 13:33
Ha vendégként veszel részt, akkor mindenképpen kérdezd meg az ifjú párt is!
Ha úgy alakul, hogy viszed, akkor ülj vele az ajtó mellé, hogy ha gond van vele, ki tudd vinni. Ha nem szobatiszta, akkor semmiképp se vidd!
Azt tudnod kell, hogy a kutya nem fogja fel, hogy éppen egy esküvőn van.
Inkább a felügyeletét kellene megoldani. Pl. egy rokont megkérni, hogy vigyázzon rá! Ha nincs ilyen rokon, akkor keress valakit, aki elvállalja pénzért a felügyeletét!
2013. júl. 10. 16:15
Kapcsolódó kérdések: