Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tetszenek nektek ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenek nektek ezek a koszorúslányruhák?

Figyelt kérdés

[link]

Remélem megnyitja az oldalt.

2013. jún. 30. 20:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Szerintem borzalmasak és nagyon olcsó hatást keltenek.
2013. júl. 1. 00:38
 22/32 anonim ***** válasza:

16- os vagyok, aki a Hepburn ruhát ajánlotta. Valaki említette, hogy duci lányon nem mutat. Pedig de, hiszen azért ajánlottam a klasszikus, A vonalú ruhaaljat, mert az aztán áldás a duckóknak is. Itt egy példa, melynek alapja az egyszerű szabás, amit előzőleg linkeltem:

[link]

2013. júl. 1. 08:12
 23/32 anonim ***** válasza:

Figyelj, a ruha amit elsőre linkeltél és amit másodszorra, sokban különbözik.

Az első ruha derékban szabott és merevebb anyagból készült, míg a másik lenge, és bár szintén derékban karcsúsított, a rávarrott "boleró" mell alatti megkötése eltereli a figyelmet a pocakról.

A két ruha abszolút eltér, mivel duciknak sem a derékban szabott, sem a kemény anyagú ruhák nem ajánlottak, míg a lenge, melleket hangsúlyozók pont hogy előnyösek.

2013. júl. 1. 09:48
 24/32 anonim ***** válasza:
Figyelj, én nem a ruhát linkeltem, hanem a klasszikus Hepburn szabást. A karcsúsított derékrésszel és az A vonalú szoknyával. Lehet, nem fogalmaztam eléggé érthetően.
2013. júl. 1. 11:24
 25/32 anonim ***** válasza:
Duciknak pedig kifejezetten előnyös ugyebár, ha jelezzük a derekat. Mell alatti húzás duciknál egyenlő a gömbösítéssel.
2013. júl. 1. 11:27
 26/32 anonim ***** válasza:
68%

Nem hiszem, hogy bármi fogalmad is lenne arról, amiről írsz.

Ruhatervezésnél alapszabály, hogy pocakos nőkre nem derékbeli osztást alkalmazunk (ugyanis az egyetlen elért eredmény vele a dagadó hurkák), hanem mell alattit, mert az a melleket kiemeli, de a felesleget takarja, ráadásul magasít így slankít is.

Nekem nyugodtan magyarázhatsz az ellenkezőjéről, de 1. "hepburn" szabás nem létezik. Az általad linkelt ruha egy sima, klasszikus 50'-es évek beli ruha, semmi különös nem volt rajta az adott korban. Audrey ruháinak nagy részét akkoriban egyébként Givenchy tervezte, ha már stílusokra szeretnél utalni. A ruha egyébként "new look" stílusú, amit bár a'40-es években "talált fel" Dior, csak a kora '50-es évekre jött divatba. Jellemzője a hangsúlyosan karcsúsított derék és a bővülő (eleinte lábszárközépig érő) szoknya volt.

2. Az első és a második link között mind szabás, mind anyagbeli eltérések vannak, amiket még mindig megpróbálsz ignorálni.

3. Ha nekem, mint ruhatervezéssel foglalkozónak nem hiszel, akkor guglizd ki az interneten, mit ajánlanak "alma" alakra. Mert nem a derékban szabottat, az biztos. Természetesen vannak arányosan duci hölgyek is, de értelemszerűen nem róluk beszélünk, hiszen ők ugyanúgy viselhetnek kisebb-nagyobb odafigyeléssel normál szabású darabokat is.

A vitát itt lezártam, mert egyrészt a kérdés nem erre irányult, másrészt a tényekkel felesleges vitatkoznod.

2013. júl. 1. 12:31
 27/32 anonim ***** válasza:

Te nem értesz hozzá, szaknyelvben NINCS ILYEN, hogy hepburn szabás vagy hepburn ruha. New look van.

Az utóbb linkelt förtelmet láttam már más kérdésekhez is beszúrogattad, rohadtul béna példa arra, amit be szeretnél mutatni - az a kép egy optikai ZSÁK. De tessék, itt egy jó példa is rá, hogy ne szaladjanak el sírva, akik megnyitják a példádat:

[link]

Mindenesetre azon nem változtat, hogy elsőre ráfogtad egy arra abszolút nem alkalmas ruhára, hogy duciknak is jó, majd belinkeltél egy eltérő anyagú és kialakítású ruhát, hogy de jó, majd körülírtál még 3 módszert, aminek az eredeti kérdéskörhöz már rég köze nem volt.

Sehol nem cáfoltam azt, hogy a duci ruhákat karcsúsítani kellene, azt írtam csupán, hogy NEM SZABAD derékban vágni, mint az általad felhozott 50-es évek beli ruhát, ami derékban szabott, ráncolt szoknyából áll és ráadásul egy kis övvel hangsúlyozza még a derekat (duciknál eleve nem ajánlott az utóbbi, csak a vastagabb). A kettő között te nem tudsz különbséget tenni az írásod alapján.

2013. júl. 1. 17:56
 28/32 anonim ***** válasza:

Idefigyelj, én végig arról beszéltem, hogy az első és a második linkelt ruha miben különbözik és miért előnyös/nem előnyös.

Te pedig egyfolytában új és új kifogásokkal jössz, megpróbálván szépíteni azt, amin nincs mit. Az első ruha előnytelen duciknak (már 3x körülírtam miért), a 2. pedig jó. Részemről ennyi, a többi sértegető, hozzá nem értő válaszodra nem reagálok innentől.

2013. júl. 1. 18:05
 29/32 anonim ***** válasza:

Továbbra is mondom, nem írtam olyat, hogy duciknak övvel kell kiemelni. AZt mondtam, hogy az A vonalú szoknyarész, és a derék kiemelése, hasznos lehet a problémás alkatoknak is.

Ha szerinted nincs Hapburn- stílusú ruha, akkor tévedsz, ezt te is tudod.

Nyilván más anyagú ruhákat linkeltem. De az elején jeleztem, hogy szabást szeretnék mutatni. A két ruha között NINCS számottevő szabásbéli különbség, amennyiben mindekettő A vonalú szoknyás és hangsúlyos derekú. Ez nem volt ilyen bonyolult.

2013. júl. 1. 19:54
 30/32 anonim ***** válasza:

Hepburn. Érdekes, hogy minden divattanácsadó így emlegeti.

Tehát ez az, ami nincs a te szaknyelvedben.

[link]

2013. júl. 1. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!