Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek nektek ezek a koszorúslányruhák?
a bal az oké lenne ha valami lazac színe lenne, a másik a virágokkal ritka ocsmány (bocs) és ráadásul nem is egyformák. Szerintem jobban járnál ha egy tök egyszerű anyagból minden féle csicsa nélkül lehetne varratni a csajoknak olyat amilyet ők szeretnének.
pl.
a második képen, az nekem tök szimpi, persze más színnel
Nem tetszik, bocsi :S Lehetne egyszerűbb mint pl. ez:
Ha nem veszed tolakodásnak, kérdező, belinkelem, ami nekem tetszik. Látom magenta/pink ruhát keresel. Amit mutatok az egy klasszikus, Hepburn szabású ruha, ami nagyjából minden testalkatnak megfelel. Lehet mélyíteni a dekoltázst, vagy tüllökkel feldukkózni a szoknyarész alatt (ha muszáj). Kiegészítőkkel, övvel változtatni az elsődleges megjelenésén.
Valszeg nem felel meg neked, de legyen itt: [link]
Egyrészt rondák. A jobboldali a virágokkal főleg, de a másik sem szép. Másrészt sem a szín, sem a szabás nem áll jól mindenkinek. Az első szoknyarészhez elég, ha egy kicsit szélesebb a csípőd és úgy mutatsz benne, mint egy jókora szafaládé, a másodikban pedig mint egy retro lámpabúra.
A 13-as által belinkelt megoldások már inkább tetszenek.
Jujj. A jobb oldali nagyon durván giccses, a bal oldali szimplán előnytelen otromba és ízléstelen. Jujj. ÁÁÁÁ.
A válaszadók által linkelt ruhák egyébként jók. Nem vagyok egy pink rajongó, de ahogy valaki javasolta: ha már pink, akkor legyen egyszerű. Az egy teljesen kulturált megoldás, amit be is linkelt.
Egyedül azzal vitatkoznék, hogy a linkelt ruha minden alkatra jó. Hasas, karban-mellben erős nőknek kifejezetten előnytelen. Vékony, normál alkatú nőknek jó.
WTF ilyen koszorúslány ruhának soha az utána való bulira ok de
Egy ezt templomba nem illik
Kettő ezek nem olyanok amit oda kell venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!