Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ilyen bunkók az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók az emberek?

Figyelt kérdés
sok esküvői fotón látom hogy túlöltözik a menyasszonyt, vagy hogy épp hófehér ruhában mennek el egy adott esküvőre. ezt csak én tartom bunkóságnak? hogy jut eszükbe egyáltalán? nekem lesülne a képemről a bőr...
2013. jún. 28. 14:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
57%

De ilyen primitív, kicsinyes libát mint a kérdező ki a fene vesz el, azt nem értem...???

Gondolom vagy kb. 15 éves és épp álmodozol az esküvődről, mert felnőtt nő aki tényleg erre készül egyszerűen nem lehet ennyire visszamaradott. A válaszadók többsége szerintem veled ellentétben már házas/látott már közelről esküvőt, és túljutott azon a szellemi szinten, hogy mindenkire féltékenykedik és utálkozik...úristen, komoly ijesztő mennyire buta vagy, kérdező.

2013. jún. 29. 11:06
 22/24 A kérdező kommentje:
nem vagyok féltékeny és nem utálkozom, csak egyszerűen nem értem meg hogy ilyenkor mi játszódik le a fejükben amikor ilyen göncökben jelennek meg egy esküvőn. egyébként 20 vagyok ha érdekel.
2013. jún. 29. 11:10
 23/24 anonim ***** válasza:
58%

Hahahah! Mindig jót nevetek ezen a "félek,hogy túlöltöznek" dumán! :D

Ha a menyasszony boldog és szerelmes abba,akihez hozzámegy, akkor ragyog és nincs az a habos-babos, abroncsos ruha,ami azt a belülről fakadó szépséget túlragyoghatná!

Az már a te szegénységi bizonyítványod,hogy a szépséget a külsőségekben méred.

Ha neked a lagzi napján fontosabb lesz,hogy ki milyen ruhát visel, mint az,hogy a párodra és a családodra/barátaidra koncentrálj,akkor régen rossz!

2013. jún. 29. 15:33
 24/24 A kérdező kommentje:
hát ti hülyék vagytok komolyan :DDDDDDDD nem fogjátok fel hogy mit kérdezek..:D
2013. jún. 29. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!