Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ilyen bunkók az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkók az emberek?

Figyelt kérdés
sok esküvői fotón látom hogy túlöltözik a menyasszonyt, vagy hogy épp hófehér ruhában mennek el egy adott esküvőre. ezt csak én tartom bunkóságnak? hogy jut eszükbe egyáltalán? nekem lesülne a képemről a bőr...
2013. jún. 28. 14:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%
Micsoda problema...
2013. jún. 28. 15:33
 12/24 anonim ***** válasza:
74%

"mondanom se kell hogy a menyasszony zokogva ment ki cigizni"

Ha egy menyasszony ENNYIRE primitív, akkor megérdemli.

2013. jún. 28. 15:35
 13/24 anonim ***** válasza:
81%

Az esküvőnk előtt az egyik, frissen házasodott barátnőm viccelődött, hogy ő majd a menyasszonyi ruhájában jön. Végül addig poénkodtunk ezen - "ááá, nem mernél" - hogy tényleg eljött abban.

A mai napig vicces visszanézni a fotókat, sok fotón ketten szerepelünk, de olyan is van, ahol a vőlegény két oldalán. Mindenki vigyorog, mint a tejbetök és ezt a mai napig jó végignézni.

A döbbent arcokon kifejezetten jól szórakoztunk :)

(Egyébként ennyi erővel mi van az esemény miatt öltönybe öltözött férfivendégekkel? Ők a vőlegényt öltözik túl?)

2013. jún. 28. 15:46
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is kicsinyes dolog ilyesmiken gondolkodni.
2013. jún. 28. 16:14
 15/24 anonim ***** válasza:
67%

kulturált körökben mély megvetés övezi azt, aki túl feltűnő ruhában megy vendégként egy esküvőre.

akinek meg ez a legnagyobb aggodalma, h mi lesz ha túlöltözi valaki, azt nagyon sajnálom a sekélyes gondolkodása miatt.

2013. jún. 28. 18:27
 16/24 anonim ***** válasza:
32%

Nekem tavaly volt az esküvőm és féltem is a sogórnőmtől, aki kitalálta, hogy hosszú fehér ruhában jön és még abroncsot is akart alá. Viszont a legjobb barátnőm felajánlotta, hogy ha valóban megjelenik így akkor véletlen leönti vörösborral:) Jó ez nagyon gonosz, de a csajszi minden megtett, hogy ne legyen esküvő. Végül egy kék ruhában jött és nagyon meglepő módon tudott viselkedni, bár mosolyogni nem.

Amúgy engem nagyon zavarna, ha valaki parádézni akarna és minden figyelmet magára vonni. Ha más van fehérben annak sem örültem volna. Volt egy lány törtfehér rövid ruciban őszintén megmondva engem zavart kicsit.

2013. jún. 29. 06:04
 17/24 A kérdező kommentje:

végre egy normális ember, már azt hittem én vagyok hülye.

ennyi álszent embert Istenem... itt előadják hogy ők milyen higgadtak tudnának maradni azért megnézném a képüket... egyébként nálunk a vőlegényemmel egyenlő ruha se nagyon lesz. :)

2013. jún. 29. 07:50
 18/24 A kérdező kommentje:
egyébként meg nem kell irigykedni hogy ez a problémám. esküvő előtt mi legyen a problémám ha nem az esküvővel kapcsolatos dolgok?
2013. jún. 29. 07:50
 19/24 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, Te még nagyon gyerek vagy !
2013. jún. 29. 08:15
 20/24 A kérdező kommentje:
én úgy vettem észre, hogy nem én vagyok gyerek, hanem itt a többségnek esküvője sem volt és itt osztják az eszet, hogy milyen kicsinyes vagyok.
2013. jún. 29. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!