Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tették már tönkre valakinek az esküvőjét vagy lagziját?
Figyelt kérdés
Esetleg hallottatok már ilyen sztorikat?2013. jún. 27. 20:33
11/19 anonim válasza:
Nálunk a férjem családja alapból nem lelkesedett az esküvőért,mert,hogy mennyi pénzbe kerül(mi fizettük,nekik egy fillérbe nem került).Pont úgy ültem a szertartáson,hogy végig az anyósom arcát láttam,úgy nézett ki,mintha valami büdöset szagolt volna egész idő alatt.A lagzi kezdetekor anyum megkérdezte,kinek kellene bemutatkozni,erre ő megvonta a vállát,és a saját családjukkal külön vonultak,nem is érintkeztek az enyémmel.Az én családom próbált nyitni,felkérték táncolni őket stb.,de nem ment.A vacsora után kb.abból a családból 6-an maradtak,a többiek elmentek,így a násznép felére csökkent,és utána sem vegyültek,olyan képük volt,hogy mi a francnak vagyunk mi itt.Az anyósom menyecske táncnál nem volt hajlandó velem táncolni se...
12/19 anonim válasza:
11-es! Ez komoly? Hát én kivágtam volna őket.. szemetek!
13/19 anonim válasza:
Igen,sajnos komoly...Elég rossz érzés,mert néha olyan érzésem van,mintha nem is lett volna esküvőm,mert annyira elrontották,hogy nem igazán van róla szép emlékem,pedig a koszorúslányaim és a szüleim,meg a tesóim mindent megtettek,de mégis hiányérzetem van.
14/19 anonim válasza:
Én még nem.. De ha lett volna lehetőségem, egy exemét tettem volna tönkre, aki annó megcsalt... De ha a másik volt párom fog házasodni, meg tudom, elmegyek és tönkreteszem, mert ő 24 éves, és miota engem elhagyott eggyütt van egy 40 éves nővel akinek gyereke is van már az exem elötti kapcsolatábol. :)
16/19 anonim válasza:
Mert egy gyökér volt, nem csak engem hanem még azt a nőt is csalta, akivel összeházasodtak. :)
17/19 anonim válasza:
Azt nem, mert arra már adtunk nekik lehetőséget, de a diplomaosztómat, a ballagásaimat, és minden mást, ahol rólam volt szó, nem róluk. (A szüleimről beszélek, illetve arról a két emberről, aki annak merészelte magát hívni, de szülő nem volt soha.)
18/19 anonim válasza:
Megértem azt, akinek az anyósék miatt hiányérzete maradt! Én is így jártam, de szerencsére én közben nem vettem észre! A képeken, meg a videón látom utólag, hogy milyen fejeket vágnak, meg hogy ülnek ott, meg a többi vendégek mondták, hogy milyenek voltak, meg úristen. Szerencsére én nagyon jól éreztem magam, egész éjjel forgattak, nem volt időm foglalkozni velük. Mondjuk mikor ők voltak a másodikok, akik hazamentek, akkor kicsit csodálkoztam, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, bár nálunk a szülők mindig az utolsók, akik elmennek. Ja és eleve mindössze hárman jöttek el abból a családból...
19/19 anonim válasza:
Nem gondoltam volna,hogy más is így járt.Én is jól éreztem magam,a családom és barátaim tettek róla,de azért rosszul esett,mert az volt bennem,hogy biztos én szerveztem valamit rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!