Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állt neki ez a ruha?
Figyelt kérdés
bnőmnek most hétvégén volt a menyegzője, ezt a ruhát viselte. Én láttam előtte itt, és jól leszólták azt a menyasszonyt, így meg sem mutattam neki a véleményeket.
Szerintem szép volt.
Vélemény?
2013. jún. 27. 16:44
21/25 anonim válasza:
A ruha gáz. Kövérít. Az eredeti tulajdonos is, meg a kérdésben szereplő új tulajdonost is.
Bárkinek, aki próbált már rendes menyasszonyi ruhát, annak látni kellett volna, hogy amit produkált a varrónő az borzalom. Egyszerűen szétfolyik benne a viselője és még kövérebbnek is látszik, mint amilyen.
Az eredeti tulajdonoson még nem is csodálkozok, mert a sminkjéről is tett fel képet, amin megint mindenki le volt döbbenve, hogy hogy megy ki az utcára olyan okádék szemöldökkel, nemhogy az esküvőjére, de hogy volt, aki meg is vette tőle... Lenyűgöző.
22/25 anonim válasza:
A többi, minőségi menyasszonyi ruhát nézve ezt SÉRTÉS annak nevezni.Ez egy zsák! Akárki veszi fel, akkor is borzasztó lesz! Ebben a legszebb nő is kövér lesz... És NEM igaz, hogy minden menyasszony szép. Vannak kimondottan igénytelen, elcseszett menyasszonyok. Jöhetnek a piros kezek.
23/25 anonim válasza:
Basszus, amint megláttam a kérdést, az volt az első gondolatom, hogy csak ne a fekete öves ruha legyen már megint :D :D Biztos, hogy "barátnőd" és nem te vagy az alany? ;) És most megint fel fogod tenni a kérdést naponta, amíg a 100 válasz közt nem lesz két olyan, hogy szép ruha?
24/25 A kérdező kommentje:
utolsó, te igen agyhalott lehetsz, mást nem tudok mondani. ezt már egyik válaszadó benyögte, őt is felvilágosítottam, hogy ez egy másik csaj. de ha annyira jól emlékszel, akkor arra is emlékezhetsz, hogy a másiknak a vállán volt egy tetoválás... itt látsz? na ugye...
2013. jún. 30. 14:51
25/25 anonim válasza:
Kérdező: mindegy, a tényen nem változtat, hogy a ruha egy förtelem 30/29 ember szerint. Most akkor lehet földhözverni magad, hogy neked akkor is tetszett, de attól még az emberek 99.9%-a szerint egy hányadék az egész. Sajnálom a menyasszonyokat, akik ezt a ruhát választották, főleg az első lányt, mert szerintem nagyon csinos lehetett volna, ha magára erőltet egy kis ízlést (bár az esküvői blogja alapján sajnos egy csepp sem volt neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!