Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy állt neki ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állt neki ez a ruha?

Figyelt kérdés

bnőmnek most hétvégén volt a menyegzője, ezt a ruhát viselte. Én láttam előtte itt, és jól leszólták azt a menyasszonyt, így meg sem mutattam neki a véleményeket.

Szerintem szép volt.

Vélemény?

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 27. 16:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

na de most az előző menyáról beszéltek vagy bnőmről? :)

tudom, hogy nagy átlagban senkinek sem tetszett, én is olvastam a kérdést, tudtam, hogy ismerős valahonnan, mikor megláttam benne... :D mondjuk nekem tetszett előtte is.

Amúgy az anyag az ilyen gyűrt taft vagy mi, élőben szép volt - vagyis nekem tetszett... lehet a hivatalos képeken szebben látni majd.

Azért tettem fel, mert rájöttem, hogy innen volt ismerős, és érdekelt, hogy szerintetek előnytelen volt-e neki? Mert szerintem nagyon kis csini volt benne :) mondjuk most hogy újra elnézem, neki kisebbek a cickói, mint az előző tulajnak :)

2013. jún. 27. 17:53
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

Mindkettőről - mondjuk szerintem kamuzol, és a kettő egy és ugyanaz.

A ruha kövérít, nem áll jól, az anyag és a szabás is igénytelen.

2013. jún. 27. 18:10
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

mindkettőről...

elsőre csak az általad feltett kép alapján, 2-odjára pedig az utóbb linkelt képek pedig megerősítettek a vélményemben

2013. jún. 27. 18:16
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Ez a ruha még mindig létezik?? Azt hittem végre valaki rituálisan elégette, hogy kiengesztelje a menyasszonyok szellemét a gyalázat miatt :D

Az eredeti tulajdonoson is borzalmasan állt (és hihetetlenül kövérítette), elszabott, rosszul kivitelezett ruha, csodálom, hogy bárki megvette. Az új tulajdonosán sem állt jobban (bár neki legalább nem buggyannak ki belőle a mellei), még mindig csapnivaló ruha :(

2013. jún. 27. 18:19
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
A ruha visszatér és várja következő áldozatát. :D Nem eladó véletlenül? :D
2013. jún. 27. 18:21
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
Nekem sem tetszik, főleg az anyaga miatt, szerintem más fazonban másként mutatott volna. De mindenkinek más az ízlése, biztos lesz olyan nálunk is akinek az én ruhám nem fog tetszeni, DE nekem az a megfelelő és abban érzem jól magam. Ahogy a párom mondja, nekünk kell majd évtizedekig nézegetni a képeken magunkat :) És ha neki tetszett az a lényeg.
2013. jún. 27. 19:05
 17/25 A kérdező kommentje:

Mindkettőről - mondjuk szerintem kamuzol, és a kettő egy és ugyanaz.

nézd már meg azt a képet, amit én linkeltem, meg amit bemásoltak...

2013. jún. 27. 19:38
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Nekem még új ez a ruha, de valami borzalom. irtó plötty benne a menyasszony. Legalább egy normális melltartót vehettt volna. A szomszédasszony 3 gyerek után, 40 évesen jobban néz ki. Lhet, hogy a szörnyű ruha teszi, de ez van.:)
2013. jún. 27. 20:55
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
De ezért a ruháért komolyan pénzt adott ki valaki??
2013. jún. 27. 21:18
 20/25 anonim ***** válasza:
86%
Ráadásul olyan, mintha kutya szájából húzták volna ki. Láttam már szép gyűrt taftból szép ruhát, ez nem az.
2013. jún. 27. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!