Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez milyen márkájú ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen márkájú ruha?

Figyelt kérdés

[link]

A kis átlátszó, pöttyös érdekel, ami az Erdélyi Tímeán van a fotózáson. Látszik rajta a címke, tehát bolti lehet. Nem ismeritek fel? Vagy segítenétek hasonlót találni? nem baj, ha rövid. nagyon tetszik a szabásvonala és az ujja. Szerintetek ha varratnám, mennyiből jönne ki? Találnánk ilyen pöttyös anyagot?

2013. jún. 26. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom sajnos kié a ruha, valószínűleg egyedi tervezés (ettől még lehet címkés), néztem tőle más videókat is és ott is gyakorta külön tervezett ruhákat viselt.

Igazából varratva nem lenne drága a ruha hiszen egy sima bélésselyem szükségeltetik alulra (az igényesebb fajtából természetesen, mivel átlátszik), felülre pedig pöttyös tüll, necc, ami szintén nem egetverdeső. Ezenkívül szaténszalag és szatén ferdepánt.A szabásvonala is egyszerű, nincs különösebben sok munka vele. Még földig érő verzióban is kijönne 30-40.000-ből szerintem - anyagköltség max. 5-10, munkaköltség 20-30, varrónőtől függ. Ha rövid a ruha, akkor feleennyi.

2m bélésselyem, ugyanennyi, max 2.5 pöttyös tüll. Itt találsz, de máshol is árulnak persze, ez csak egy példa:

[link]

[link]

2013. jún. 26. 15:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyonnagyonnagyon szépen köszönöm a válaszodat!

Az esküvő csak jövőre lesz, van időm keresni egy ügyes varrónőt. Eleve menyasznyi szalonba megy el az ember és ott készítteti el, bízva abban, hogy szebbet készítenek ott (ismerve az anyagokat), vagy egy maszek varrónőt keressek? Nem tudom, hogy mi a szokás...

2013. jún. 26. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
HA gondolod, én megadom egy lány elérhetőségét, aki nekem is varrta a ruhám. ügyes, kedves, aranyos
2013. jún. 26. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Szívesen veszem, én budapesti vagyok.
2013. jún. 26. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!