Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Létezik, hogy külföldön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy külföldön ennyivel olcsóbb lenne?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy nyaklánc, fülbevaló és karkötő szettet de elszomorított, hogy milyen drága (16500). Gondoltam körülnézek az ebay-en, hátha találok vmi hasonlót. Sikerült rátalálnom ugyanarra a darabra, amit ha Angliából hozatok, akkor posta ktg-vel is 9000, ha szintén ugyanezt hong kong-ból hozzák, akkor 7000 posta ktg-vel. Mi lehet az oka, hogy máshol feléért vagy harmadáért meg lehet kapni? Ugyanaz a kép volt feltéve mindenhova, így gondolom minőségben is ugyanaz lehet.
2013. jún. 25. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kinából,aliexpresszről rendelek rengeteg mindent,sosem volt bajom a minőséggel,pedig még cipőt,csizmát is rendeltem,sőt,legutóbb tabletet és telefont is,jól működik,a telefon itthon 140ezer,én 60ért rendeltem,ingyen postával...

Ékszer ugyanez,bár abból nem merek túl drágát,de ezüstöt már rendeltem,rendes ezüst.

2013. jún. 26. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:
10-es, és használt ruhát rendeltél? Mert nekem egy barátnőm nagyon befürdött a tidebuy oldallal, és az esküvő előtt közvetlenül mehettünk ruhát keresni, mert cseppet sem hasonlított a képre :S Ahogy elnéztük utána a neten, nem ő az egyetlen, aki belefutott ebbe, ami az ilyen tidebuy, tbdress stb oldalakat illeti....
2013. jún. 26. 11:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Teljesen új ruhám van, varrónő is látta, 3 icipici hiba van rajta(3 db gyöngy kicsit más színű, de nem elől van, és ezek nagyon apró gyöngyök...), mindenki el van ájulva, hogy mennyire szép a ruhám, és mennyire olcsó volt...
2013. jún. 26. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!