Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek külföldön volt az esküvője?
csalàd nèlkul,a legjobb baràtnom volt a tanum,a fèrjemè meg a baràtnom fèrje.olaszorszàgban.itt is èlek,a fèrjem olasz.szervezès?a papirmunka volt fèl èv,amint az engedèly kèzben volt rà 2 hètre eskudtunk.
milyen volt:tuti nem àlomeskuvonek neveznèm,de jobbat nem lehetett kihozni belole.csak mi meg a tanuk, nàlunk ebèdeltunk,beszèlgettunk,ès ennyi.mivel a fèrjem rokonai a kozelben laknak,az enyèm meg tàvol,igy volt igazsàgos./vagy ez jo indok volt arra hogy anyos ne legyen jelen... :D /
Törökországban volt az esküvő, török a férjem.
A szervezés nem volt vészes, csak az én részemről kellett fordítás, és annak a felülhitelesítése, meg apostille.
Minden másban olyan volt a szervezés, mint Mo.-n.
Az esküvő álomszép volt.
Azóta is boldogan élünk, az egyetlen bánatom, hogy itt nincs túrórudi...
Köszönöm a válaszokat lányok! Jöhetnek még!
Olyan jót nevettem ezen a túró rudis dolgon. Tudom, hogy a házi túrórudi nem ugyanaz, de van sok szuper recept a neten. Nem akarod kipróbálni valamelyiket?
Nekünk Spanyolorszagban volt a baratokkal. Az "ejfel utani hagyomanyos resz" Magyarorszagon volt az en csaladommal es a baratokkal. Es meg egy harmadik buli a parom orszagaban a csaladdal es az ottani baratokkal.
Nalunk is csak a forditasokkal es az engedelyekkel volt gond, szinten fel ev huzavona volt.
Macera volt az biztos :) De ma sem csinalnam maskeppen. Mindenkivel ünnepeltünk egy kicsit es sertödes sem volt senki reszeröl.
A turo rudi nekem is hianyzik :) Bar itt meg turo sincs, ugyhogy varom mikor megyünk haza legközelebb :)
Köszi Kérdező!
Itt olyan nyamvadt a túró... inkább sajt, nem is túró! :(
Te hol szeretnél házasodni?
Még nem tudom, ezért tettem fel a kérdést :) Ötleteket várok. Házi túrót is lehet csinálni, ahhoz is van recept a neten. Na, na, na?
Amúgy 12 éves kapcsolatról van szó, van már egy 2 éves lányunk. Lánykérés még azelőtt megvolt, hogy teherbe estem volna, de mindketten ódzkodunk attól a fajta esküvőtől ahol idegeskedünk, hogy jajj mindenki jól érzi-e magát, stb. Annyira nem akarunk "szerepelni", és annyira magánügyünknek érezzük a házasságot, hogy gondoltam lehetne külföldön, hármasban a lánykánkkal :)
Egyenlőre még semmi konkrét,de a hajótól elkezdve,a szabad ég alatton keresztül a külföldig,már minden eszembe jutott.:) De akár a sima polgári termes majd templomi misés variáció is jó lenne... Nemtudom/nemtudjuk még...:)
Nálatok mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!